Γρήγορες Συνταγές-Πικάντικες  ολόκληρες γεμιστές πιπεριές

Φίλοι μου, έχουμε όλοι το δίλημμα «τι πρέπει να φάμε αλλά γρήγορα».
Και όταν προσπαθείτε να τρώτε υγιεινά και να παραμένετε σε καλό δρόμο, οι αποφάσεις της τελευταίας στιγμής μπορούν να βελτιώσουν ή να καταστρέψουν την πρόοδό σας! Σήμερα, μοιράζομαι μία από τις αγαπημένες μου γρήγορες, υγιεινές συνταγές με εσάς.
Πικάντικες  ολόκληρες γεμιστές πιπεριές
γεμιστές πιπεριές γεμιστές με αλμυρή γαλοπούλα, υγιεινό σπανάκι και γλυκούς σπόρους κουκουνάρι. Αυτή η συνταγή είναι εύκολο να φτιαχτεί και είναι τέλεια για χρήση ακόμα και εν κινήσει!
Συστατικά
1/4 γαλοπούλα
1 φλιτζάνι σπανάκι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1/4 κουταλάκι του γλυκού καγιέν
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
1 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο
1/2 κουτ. Κύμινο
5 ολόκληρες πιπεριές
1 κουταλιά της σούπας θρυμματισμένο κουκουνάρι

Οδηγίες
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Κόψτε την έτοιμη γαλοπούλα ή βράστε την
Αφήστε μια πιπεριά και ψιλοκόψτε τη.
Ενώ μαγειρεύεται η γαλοπούλα, κόψτε τις πιπεριές στα μισά και καθαρίστε τη μέση κάθε μιας.
Όταν η γαλοπούλα σχεδόν τελειώσει στην κατσαρόλα προσθέστε το σπανάκι και την ψιλοκομμένη πιπεριά.
Προσθέστε αλεσμένα πιπέρι, καγιέν, πάπρικα, σκόνη τσίλι, σκόρδο και κύμινο.
Γεμίζουμε κάθε πλευρά πιπεριάς με το μείγμα γαλοπούλας και με κουκουνάρι.
Ψήστε για 20 λεπτά (ή έως ότου οι πιπεριές είναι σχεδόν μαλακές).
Σερβίρετε ζεστό και απολαύστε!