H -μια παρέα είμαστε- Αφροδίτη στον Υδροχόο (Άστρα προβλέψεις)

“Είμαι τρελούτσικη, φιλική, αντισυμβατική, ελεύθερη αλλά και σταθερή. Με αυτή τη φράση μόλις σου συστήθηκε η Αφροδίτη στον Υδροχόο. Μέχρι και τις 11/2 οι σχέσεις αποκτούν περισσότερη ελευθερία, ενθουσιασμό και αντισυμβατικότητα καθώς ο τρελοΥδροχόος πάει την Αφροδίτη βόλτα χωρίς κράνος!

Η αλήθεια είναι ότι ο Υδροχόος φημίζεται για πολλά πράγματα αλλά όχι και για το πάθος του. Πιθανώς, με Αφροδίτη στον Υδροχόο να έχουν γίνει και οι περισσότερες πλατωνικές σχέσεις. Για τον Υδροχόο έχει σημασία η ομάδα, η ένωση, το πνεύμα, η κοινότητα, οι ιδέες.

Οι Υδροχόοι, και ακόμα περισσότερο όσοι έχουν Αφροδίτη στον Υδροχόο, είναι από τους καλύτερους συντρόφους. Δεν είναι κτητικοί, δε ζηλεύουν, δε θέλουν τη ρουτίνα. Θέλουν ο σύντροφος τους να είναι και ο καλύτερος φίλος τους. Αγαπούν τους πειραματισμούς και οι συμβατικές σχέσεις είναι κάτι που αποφεύγουν.

Μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου, θα δούμε να γίνονται σχέσεις που θα μοιάζουν ασυνήθιστες και αντισυμβατικές.Δεν υπάρχει ηλικία, καταγωγή, κοινωνική θέση, οικονομική κατάσταση την οποία να λαμβάνει υπ’ όψιν της η Αφροδίτη στον Υδροχόο και να τη σταματά από το να κάνει μια σχέση. Ίσως το αντισυμβατικό να είναι και αυτό που ψάχνει. Σχέσεις που σε άλλους φαίνονται περίεργες στη συγκεκριμένη Αφροδίτη, είναι ο κανόνας.
Αν έχεις τη γενέθλια Αφροδίτη σου στον Υδροχόο θα το ξέρεις ήδη.

Πάντως η Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι λίγο… παρανοϊκή. Από τη μια δε θέλει δεσμεύσεις καθώς δεν μπορεί να περιορίζεται, από την άλλη ο Υδροχόος είναι ένα σταθερό ζώδιο που χρειάζεται σταθερότητα για να λειτουργήσει αποτελεσματικά. Οπότε αναζητά και θέλει σταθερά την αντισυμβατικότητα, τον ενθουσιασμό, τον πειραματισμό, την ειλικρίνεια. Και βέβαια, η φιλία, είναι νούμερο ένα στις αξίες της και σε όσα ψάχνει σε μια συντροφική σχέση.

Η Αφροδίτη έχει μια ευνοϊκή επιρροή σε όλους τους Υδροχόους, σε όσους έχουν Αφροδίτη στον Υδροχόο και σε Ζυγούς και Διδύμους. Η επιρροή της μπορεί να μην είναι παντοδύναμη αλλά είναι καλοδεχούμενη ειδικά αυτή την εποχή που ξεκινάει στις 31/1 ένας νέος κύκλος εκλείψεων σεΥδροχόο-Λέοντα.

Κριός
Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα δεις να ανοίγει ο φιλικός σου κύκλος. Νέοι φίλοι, νέες ομάδες, νέοι στόχοι ευνοούνται αρκετά. Καιρός να δικτυωθείς και να δεις φίλους σου. Κάθε βράδυ έξω, άρα!

Ταύρος
Θα δεις ότι μέσα στο επόμενο διάστημα, θα αναγνωριστεί περισσότερο η δουλειά που κάνεις και θα βελτιωθεί η εικόνα που δίνεις στους άλλους. Καλή εποχή για προαγωγή ενώ θα δεις και τη δημοφιλία σου να αυξάνεται. Βροχή τα like…

Δίδυμοι
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου πηγαίνει πολύ. Κάποιο ταξίδι που θα κάνεις αυτή την εποχή θα σε ωφελήσει από πολλές πλευρές. Ευνοούνται οι σπουδές σου, νομικές υποθέσεις όπως και οι αναζητήσεις φιλοσοφικού περιεχομένου, μικρέ μου Βούδα!

Καρκίνος
Αν έχεις δάνεια ή οτιδήποτε οικονομικό που θέλεις να ρυθμίσεις, η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σε ευνοήσει όσο μπορεί. Θα δεις ότι στο επόμενο διάστημα και η ερωτική σου ζωή θα ανανεωθεί, τυχερούλη…

Λέων
Είναι μια Αφροδίτη που κάνει ότι μπορεί για να βελτιώσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Μήπως σκέφτεσαι να παντρευτείς; Δεν είναι κακή ιδέα πάντως ειδικά τώρα που πλησιάζει η έκλειψη στο δικό σου ζώδιο. Έτσι κι αλλιώς οι αλλαγές είναι προ των πυλών.

Παρθένος
Ενώ θα έχεις ένα γεμάτο καθημερινό πρόγραμμα, κάτι μαγικό θα γίνεται και θα περνάς καλύτερα μέσα στην καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου. Ευκαιρία να βάλεις λίγη ομορφιά -εκτός από τάξη- στην καθημερινότητα σου αν το έχεις ξεχάσει.

Ζυγός
Μπορεί να είναι τρελή αυτή η Αφροδίτη στον Υδροχόο αλλά σου αρέσει πολύ και σε ευνοεί. Το επόμενο διάστημα θα δεις ότι θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και θα δημιουργήσεις περισσότερο από άλλες φορές. Μα πόση γοητεία ακόμη να αντέξεις;

Σκορπιός
Δεν είναι μια Αφροδίτη που σε διευκολύνει. Αντιθέτως σε ωθεί σε υπερβολές. Αλλά κανείς δεν έπαθε τίποτα από τις υπερβολές της Αφροδίτης, οπότε μην ανησυχείς πολύ. Ό,τι θέμα έχεις με το σπίτι ή την οικογένεια σου, θα ευνοηθεί. Λες να μετακομίσεις σύντομα;

Διαβάστε περισσότερα στο anewlife.gr