Το φετίχ πολλών γυναικών είναι τα παπούτσια. Είμαστε πολλές που τα ρούχα λίγο μας απασχολούν, αλλά στα παπούτσια δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση.

Ως γυναίκες μας αρέσει να είμαστε και μπροστά και να τα ξέρουμε όλα πριν από όλους τους άλλους.Στο igynaika.gr φροντίσαμε να συγκεντρώσουμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας στα παπούτσια για το φθινόπωρο και το χειμώνα του 2018.

Παπούτσια με γούνα,Glitter και στρας,Καουμπόικες μπότες,Παπούτσια με logo είναι η τάση .

Προσάρμοσέ τη στο στυλ σου !

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ.

Η μόδα έρχεται και φεύγει και θα δεις πολλά σχέδια που συνήθιζες να φοράς πολύ παλιά και αν τα δεις τώρα θα σου κάνουν πολύ εντύπωση.

Πριν βιαστείς όμως ενημερώσου για όλες τις νέες τάσεις, ξέθαψε όλα τα παλιά σχέδια που έχεις και είναι ξανά στη μόδα και βάλε στη λίστα όσα έχεις σκοπό να αγοράσεις για την νέα σεζόν.

Το λευκό είχαμε συνηθίσει να είναι χρώμα του καλοκαιριού. Τώρα πλέον όμως θα το βλέπουμε έντονα και τον χειμώνα, σε μινιμαλ σχέδια με το απλό, λιτό λευκό να κυριαρχεί και να δίνει ήσυχο τόνο στην εμφάνισή μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ IN FASHION !

Όλα τα κλασσικά σχέδια, μποτάκια, mules, μπότες με τριγωνική ή τετράγωνη μύτη παίρνουν πλέον χρώμα!

Mάλιστα βλέπουμε έντονες αντιθέσεις και δύο χρώματα να συνδυάζονται σε ένα μόνο παπούτσι.