Από την Πόπη Wallick
Αν είστε πρωτάρηδες στο χώρο του κρασιού και θέλετε να φτιάξετε μια μικρή κάβα που θα σας έβγαζε ασπροπρόσωπους σε κάθε περίπτωση, ακολουθούν οι ελληνικές ποικιλίες “κλειδί”.
Κλειδί που θα ανοίξει και θα ταιριάξει εύκολα ουρανίσκους, γεύσεις και οινικά ταξίδια.
Λευκά
Βιδιανό
Ασύρτικο
Σαββατιανό
Ροζέ
Ξινόμαυρο 1 Αφρώδες
Λημνιώνα
Κόκκινα
Αγιωργίτικο
Ξινόμαυρο
Μαυροδάφνη (ξηρή)
Γλυκά
Μοσχάτο Ρίου
Λιατικο
Ο γνώμονας εδώ ήταν προσωπικό γούστο και επιλογές που θα ταιριάξουν εύκολα με την ελληνική κουζίνα.

Συμβουλή:

*Αν δεν έχετε συντηρητή κρασιού, χρησιμοποιήστε ένα ράφι του ψυγείου σας, αποφύγετε να είναι κοντά σε τρόφιμα με έντονη μυρωδιά. Αν έχετε υπόγειο, βάλτε τα στο πάτωμα ή όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτό καθώς η θερμοκρασία εκεί διατηρείται δροσερή.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε και μια ντουλάπα ή ντουλάπι ,στο κάτω μέρος της, που δεν ανοίγει συχνά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here