Το νου μας σήμερα, μία μέρα πριν του Αγίου Βαλεντίνου η Σελήνη Τετράγωνο με τον Ουρανό, το μεσημέρι, θα φέρει ξεσπάσματα και εντάσεις, κυρίως για τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου! Ψυχραιμία και σύνεση λοιπόν!

 

Κριός

Μην αφήσεις τις δυσκολίες που πέρασες να σε τρομάζουν. Η ζωή σου βελτιώνεται πολύ και με σταθερό ρυθμό. Το μέλλον σου χαρίζει δώρα και ικανοποιήσεις, που δεν έχεις φανταστεί και με τρόπο πολύ πρωτότυπο! Σήμερα, Κριέ μου, φρόντισε να διώξεις τις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Ίσως να μην έχεις τη δυνατότητα, Ταύρε, να ξοδεύεις όσα θα ήθελες για τις προσωπικές σου ανάγκες, αλλά η χαρά που παίρνεις από την οικογένεια σε αποζημιώνει για την προσφορά σου. Σε επαινούν και κερδίζεις κοινωνική καταξίωση Μη χάνεσαι σήμερα σε απαισιόδοξες σκέψεις του παρελθόντος, Ταύρε, που αφορούν τη σχέση σου, διότι τις φορτώνεις και στο ταίρι σου.

 

Δίδυμος

Μία ιεράρχηση των επιθυμιών σου θα σε ωφελήσει και θα προωθήσεις με λιγότερη κούραση τα σχέδιά σου. Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή, Δίδυμε. Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Κι αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις, ότι η παρούσα περίοδος σε ευνοεί, ώστε να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Καρκίνος

Όταν οι συνεργάτες και η οικογένεια σε αποδοκιμάζουν, Καρκίνε, η αυτοπεποίθηση είναι λογικό να υποχωρεί και η ψυχραιμία να χάνεται.  Η μόνη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να μην ταλαιπωρείς μόνος σου τον εαυτό σου και να αδιαφορήσεις. Από σήμερα η συγκέντρωση στο στόχο σου θα φέρει την ολοκλήρωσή του. Το ταίρι σου, Καρκίνε, δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο.

 

Λέων

Δώσε μία ανάσα στο πρόγραμμά σου και ξεκίνα πάλι με δυναμισμό και πυγμή. Σήμερα, το θάρρος ανταμείβεται πλουσιοπάροχα και οι αρνητικές σκέψεις υποχωρούν. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Λέων. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου, για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη.

 

Παρθένος

Η μοναχικότητα βοηθάει στην αποφυγή συγκρούσεων τώρα, που τα πράγματα βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου, Παρθένε. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

 

Ζυγός

Σήμερα, Ζυγέ, θα είναι καλύτερη η επικοινωνία σου. Κάποιο άτομο από το παρελθόν εμφανίζεται και σου προτείνει κάτι, με το οποίο μπορεί να ενθουσιαστείς. Μη σπεύσεις να το δεχτείς, αφού είναι πολύ πιθανό σύντομα να διαπιστώσεις πως οι προθέσεις του δεν είναι οι αγνότερες.  Μερικές φορές, Ζυγέ, έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις απέναντι στο ταίρι σου. Κάν’το, καθώς αυτό θα ισορροπήσει τη σχέση σου.

 

Σκορπιός

Εάν αυτό το διάστημα, Σκορπιέ, εξακολουθήσεις να δουλεύεις όπως παλιότερα και δεν μπεις στη διαδικασία να θεωρείς ότι ματαιοπονείς, είναι βέβαιο πως σύντομα η επιτυχία θα σου χτυπήσει την πόρτα και τα οφέλη θα απογειώσουν το μέλλον σου οριστικά.  Έχεις κάποια προβλήματα στη σχέση σου, Σκορπιέ, που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Έχεις όμως αρκετή εξυπνάδα, που μπορεί να σε βοηθήσει, ώστε να ξεπεράσεις τα ζητήματα που σε ενοχλούν.

 

Τοξότης

Η επιτυχία που δέχεσαι σε όλους τους τομείς, Τοξότη, είναι η αιτία να ψυχρανθείς με άτομα που σου κάνουν το φίλο. Μη μιλάς πολύ για τα επιτεύγματά σου και μη θεωρείς πως οι άλλοι χαίρονται με τα δικά σου κέρδη.  Η καλή συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου, Τοξότη, και η συμπαράστασή του, θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο, που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.

 

Αιγόκερως

Σήμερα, Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό σου χαρίζει κάτι ξαφνικό και ευχάριστο! Ένα άτομο που αποφεύγεις εμφανίζεται μπροστά σου και σε βοηθάει με εντυπωσιακό τρόπο.  Μπορείς σήμερα, Αιγόκερε, να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι, ότι θα περάσεις πολύ καλά!

 

Υδροχόος

Βάλε καλύτερα το μυαλό σου να λειτουργήσει και θα βρεις τον τρόπο να πετύχεις όσα είναι απαραίτητα. Μην απογοητεύεσαι! Φρόντισε σήμερα, Υδροχόε, να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

 

Ιχθύς

Ζητήματα σε οικογενειακό επίπεδο, που παρουσιάζουν εκκρεμότητες, τακτοποιούνται με την παρέμβαση του προσώπου αυτού και αποκτάς περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, Ιχθύ, πρέπει όμως να το καταλάβει και το ταίρι σου. Φρόντισε, λοιπόν, να εξωτερικευτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα!