Αν ανήκεις στην κατηγορία που το δωμάτιό σου δεν φημίζεται για τα πολλά τετραγωνικά μέτρα, σίγουρα και η ντουλάπα σου θα είναι αρκετά μικρή για να χωρέσει τα ρούχα σου. Είμαστε σίγουροι πως σε αυτή την περίπτωση θα επικρατεί και το απόλυτο χάος από πεταμένα ρούχα από δω και κει που δεν έχουν θέση πουθενά. Ε, λοιπόν ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό, αφού το βεστιάριο χωράει και στο μικροσκοπικό σου υπνοδωμάτιο, ναι καλά άκουσες!

Η εταιρία Γούτης – Καραπάνος Ο.Ε.στοχεύει πάντα στην παραγωγή καινοτόμων ιδεών και μπορεί να σου προσφέρει τόσο το στύλ και το design που χρειάζεσαι στην τιμή που χρειάζεσαι για τις αναγνώστριες του igynaika!

 

Είτε επιθυμείτε μοντέρνες γραμμές, είτε πιο κλασσικές, εμείς έχουμε τις ιδανικές προτάσεις.
Λύσεις για όλους τους χώρους του σπιτιού, του γραφείου,ξενοδοχείου.
Ακόμα ,αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες για όλους τους επαγγελματικούς χώρους εστίασης και πλοίων.

Πάντοτε στα μέτρα σας αλλά και σε τιμές που δεν βρίσκετε αλλού.Τόσο το δημιουργικό τμήμα όσο και το τμήμα παραγωγής είναι αλληλένδετες πηγές ενέργειας και δημιουργηκότητας για να προσφέρουν νέες ιδέες και νέες τάσεις με την Ελληνική σφραγίδα του Εργοστασίου επίπλων Γούτης – Καραπάνος Ο.Ε..

Το πρώτο και πιο βασικό πράγμα βέβαια που μπορείς να κάνεις είναι να μετατρέψεις το ίδιο το δωμάτιο σε βεστιάριο. Ούτως ή άλλως , ήδη το χρησιμοποιείς ως βεστιάριο, αφού εκεί ντύνεσαι, βάφεσαι, αποθηκεύεις τα ρούχα.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι εκμεταλλευτείς κάθε ελεύθερο χώρο του δωματίου σου , κάθε ελεύθερη γωνία και εσοχή , όσο μικρή και αν είναι. Εκεί μπορείς να τοποθετήσεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου με το προσωπικό σου στιλ και έτσι θα είναι ελεύθερα και προσβάσιμα σε σένα.

Γούτης – Καραπάνος Ο.Ε.

Τμήμα σχεδιασμού

Το δημιουργικό μας τμήμα , και τμήμα σχεδιασμού των προϊόντων, πιάνει μολύβι με τον πρώτο καφέ της ημέρας και έχει ένα στόχο να παράγει σχέδια που θα ανανεώνουν όλους του χώρους με την ιδιαιτερότητα , το στύλ τους , την ζωντάνια και τα χρώματά τους.

Τμήμα κατασκευής

Το τμήμα κατασκευής των προϊόντων μας, λόγω της ιδιαιτερότητας της χειροποίητης κατασκευής μας έχει τους καλύτερους τεχνίτες που μπορούν να αποδόσουν κάθε δυνατή παράμετρο σε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη και του σχεδίου του προϊόντος.

Τμήμα εξυπηρέτησης

Στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών . βρίσκονται έμπειρα στελέχη που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν σε οποιαδήποτε απορία ή ερώτησή σας. Η εξυπηρέτηση πελατών μας με την άριστη τεχνογνωσία της μπορεί να δίνει τις έξυπνες και μοντέρνες λύσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας.