Kάνει σεμινάρια για να σε «ρίξει» on line ! Το ήξερες ?

Φλερτάροντας με την Δύναμη της Τεχνολογίας!
Το ψάξαμε και είναι γεγονός! Στ’ αλήθεια κάνουν σεμινάρια αγόρια και άντρες για να έρθουν κοντά στο γυναικείο φύλο και ακόμα πιο κοντά στην καρδιά, αλλά και το κρεβάτι σου!
Διάβασε τί βρήκαμε ότι τους προσφέρουν τα σεμινάρια on line dating !

Το ενημερωτικό κείμενο γράφει:

«Με την πάροδο του χρόνου, οι ικανότητες σου στο φλερτ μειώνονται και μαζί με αυτές η όρεξη και η αυτοπεποίθηση σου. Όταν έχει περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να φλερτάρεις, ο φόβος της απόρριψης μεγαλώνει και οι επικοινωνιακές ικανότητες πέφτουν.
Το Online Dating είναι ίσως το πιο πλήρες παγκοσμίως Σεμινάριο με θέμα το διαδικτυακό φλερτ.
Προσφέρει τα απαραίτητα εφόδια που χρειάζεσαι ως σύγχρονος Άνδρας για να φλερτάρεις αποτελεσματικά από το μηδέν μέχρι την έναρξη ερωτικής σχέσης.
Δίνει άμεσα την δυνατότητα σε Άνδρες με περιορισμένο ελεύθερο χρόνο να έχουν απεριόριστες επιλογές και καθημερινή τριβή με το αντίθετο φύλο.
Οι γνώσεις και τεχνικές που προσφέρονται στο Online Dating έχουν δοκιμαστεί χιλιάδες φορές και σου χαρίζουν μια έτοιμη και αποτελεσματική δομή για να την εφαρμόσεις όποτε θέλεις στην καθημερινή σου ζωή.«
» To Online Dating είναι η επιτομή του διαδικτυακού φλερτ για κάποιους πολύ ιδιαίτερους λόγους:
1I Παρέχει λεπτομερείς συμβουλές για τη διαχείριση του προφίλ σου στα σημαντικότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter).
2I Μοναδικές τακτικές προσέγγισης σε μια ποικιλία εφαρμογών για γνωριμίες.
3Ι Πότε και πόσο συχνά να στέλνεις. Μάθε να διαβάζεις τα σημάδια που σου δίνει και να κρίνεις αναλόγως πόσο συχνά να επικοινωνείς μαζί της και πόσο γρήγορα να κλιμακώσεις τη γνωριμία και τη συζήτηση.
4Ι Πώς και πότε να ζητήσεις τηλέφωνο. Οι περισσότεροι κάνουν το λάθος να ζητάνε το κινητό πολύ νωρίς στη συνομιλία ή να δίνουν το δικό τους χωρίς να έχουν προκαλέσει πρώτα το ενδιαφέρον της γυναίκας. Μη βιαστείς. Διάβασε σωστά τους δείκτες ενδιαφέροντος που σου δείχνει. Κάνε την πρώτα να θέλει να σε ξαναδεί.
5Ι Μεθόδους σεξουαλικής κλιμάκωσης για να μην είσαι ο αιώνιος φίλος.
6Ι Θεμελιώδεις συμβουλές για να φλερτάρεις γρήγορα μέσα από το οποιοδήποτε μέσο.
7Ι Τι κάνεις στο πρώτο ραντεβού καθώς και πραγματικοί διάλογοι που θα σου δώσουν μια ξεκάθαρη οπτική πετυχημένου ραντεβού.
Στο σύνολο τους, οι γνώσεις που πρόκειται να λάβεις από το Online Dating θα σου επιτρέψουν να αποκτήσεις μια συνολική εικόνα για το πώς εξελίσσεται μια πετυχημένη γνωριμία μέσω διαδικτύου.ου.
Μπορείς να αξιοποιήσεις στο μέγιστο τις μοναχικές ώρες στον υπολογιστή και να τις μετατρέψεις σε κάτι διασκεδαστικό, φλερτάροντας ανά πάσα στιγμή με ωραίες γυναίκες.«

Γιατί τον συμβουλεύουν να το Επιλέξει:
«Αν φλερτάρεις ήδη διαδικτυακά, υπάρχουν δύο διαφορετικές καταστάσεις που ίσως αντιμετωπίζεις:
1. Να φλερτάρεις και να έχεις αποτελέσματα.
2. Να φλερτάρεις άσκοπα ζώντας το φλερτ μπροστά σε μια οθόνη.
Και στις δύο περιπτώσεις το Σεμινάριο Online Dating μπορεί να σε βοηθήσει με άμεσο και πρακτικό τρόπο.
Αν έχεις ήδη κάποια αποτελέσματα μπορεί να σε βοηθήσει να εξελιχθείς στα επόμενα επίπεδα. Αν φλερτάρεις μέσω διαδικτύου μόνο και μόνο για να έχεις μια συντροφιά χωρίς όμως να καλύπτονται οι πραγματικές σου ανάγκες, τότε θα σου προσφέρει αυτό που θέλεις.
Να καθοδηγείς την διαδικασία του φλερτ ώστε να βγεις ραντεβού με την γυναίκα που επικοινωνείς

«Δεν χρειάζεται το φλερτ να μείνει στα μηνύματα. Μπορεί να προχωρήσει σε κάτι πιο ουσιαστικό και σίγουρα πιο απολαυστικό», του λένε οι ειδικοί.
Μόλις ο ενδιαφερόμενος το αποφασίσει επικοινωνούν άμεσα μαζί του και να του εξηγηγούν με κάθε λεπτομέρεια τους τρόπους που μπορεί να χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ένα χρήσιμο εργαλείο για να φλερτάρει!
Εύη Βισβάρδη

πηγή:menofstyle.gr