Πρίγκιπας Χάρι: Τον «ξεγύμνωσε» ο βρετανικός Τύπος – Ποιό ήταν το ψέμα που είπε για τον Κάρολο

Πρίγκιπας Χάρι: Τον «ξεγύμνωσε» ο βρετανικός Τύπος - Ποιό ήταν το ψέμα που είπε για τον Κάρολο

Πρίγκιπας Χάρι: Τον «ξεγύμνωσε» ο βρετανικός Τύπος – Ποιό ήταν το ψέμα που είπε για τον Κάρολο

υνεχίζεται η κόντρα ανάμεσα στο ζεύγος Σάσεξ και το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με αφορμή τις διαρκείς αποκαλύψεις και τα παράπονα των «έκπτωτων» από τη βασιλική οικογένεια για τον τρόπο που όπως λένε επηρέασαν τη ζωή τους, οι αυστηρές επιταγές του πρωτοκόλλου.

Στην επίμαχη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει λοιπόν ο πρίγκιπας Χάρι -μαζί με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ- τον περασμένο Μάρτιο στην Όπρα Γουίνφρεϊ, ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων ότι δεν είχε κάνει ποτέ ποδήλατο σαν παιδί με τον μπαμπά του, τον Πρίγκιπα Κάρολο.

Γι’ αυτό όπως ειπε απολαμβάνει όσο τίποτα τις «ποδηλατάδες» με τον γιό του Άρτσι στην Καλιφόρνια, μετά την μετακόμισή της οικογένειας στις ΗΠΑ.

«Το καλύτερό μου είναι να τοποθετώ τον γιό μου Άρτσι, στο πίσω μέρος ενός ποδηλάτου στο μικρό βρεφικό του κάθισμα και να τον πηγαίνω βόλτες, κάτι που ποτέ δεν μπόρεσα να κάνω όταν ήμουν νέος», είχε πει χαρακτηριστικά ο 36χρονος Χάρι στην Όπρα.

Οι εικόνες που διαψεύδουν τον πρίγκιπα Χάρι

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αυτή την εβδομάδα στο διαδίκτυο και δημοσιεύθηκαν σε μεγάλες βρετανικές ταμπλόιντ τον διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Ο Πρίγκιπας Χάρι εμφανίζεται πολλές φορές να κάνει βόλτα με το ποδηλάτο, μαζί με τον πατέρα του ως παιδί.

@Murky__Meg Prince Harry never got to ride on the back of a bike with his dad….hmmm really..maybe @Oprah will realise now the lies they tell!! Oh no of course that wouldn’t get her money! 🙄 pic.twitter.com/fquqgY3CsT

— Natalie Harvey (@WoodchuckFP) May 25, 2021