Κώστας Καζάκας: Ο πατέρας μου έγινε έξαλλος και δεν μου έδωσε δραχμή για τέσσερα χρόνια

Κώστας Καζάκας: Ο πατέρας μου έγινε έξαλλος και δεν μου έδωσε δραχμή για τέσσερα χρόνια

Ο αγαπημένος Μπουκουράν της σειράς «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» αποκαλύπτεται – Το «σ’ αγαπώ» στην Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

OΓρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε, για πρώτη φορά, στο «The 2Night Show» της Τρίτης (5/4) τον Κώστα Καζάκα που αγαπήθηκε και ως Μπουκουράν, αλλά και ως Αναμπέλα.

Κώστας Καζάκας: Ο πατέρας μου έγινε έξαλλος και δεν μου έδωσε δραχμή για τέσσερα χρόνια

Ο αγαπημένος ηθοποιός, από τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα», αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στο Κερατσίνι, στην απόφαση να πάει στο Ναυτικό και στον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε στη ζωή του η φιλία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

 
Mίλησε για τη ζωή του στην Κύπρο, όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία 30 χρόνια, αλλά και για την ανάγκη του να επιστρέψει μόνιμα στα πάτρια εδάφη. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έχει δημιουργήσει οικογένεια εκεί, δήλωσε περήφανος για τα παιδιά του, τον ηθοποιό γιο του και την κόρη του που σπουδάζει στην Ολλανδία κλασικό τραγούδι.

Επίσης αναφέρθηκε και στην άρνηση του πατέρα του να τον δει ηθοποιό καθώς ήταν ψαράς και δεν ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική. Έτσι, τα χρόνια της σχολής δεν του έδινε καθόλου χρήματα για να σπουδάσει και έτσι αναγκαζόταν να παίρνει χρήματα από τη γιαγιά του και μικρή βοήθεια από τη μητέρα του.

Για τα νεανικά του χρόνια αλλά και την στιγμή που ανακοίνωσε στους γονείς του ότι θα γίνει ηθοποιός, ο Κώστας Καζάκας αποκάλυψε για την ακρίβεια πως οι σχέσεις με τον πατέρα του ταράχτηκαν για μια μεγάλη περίοδο…

«Ο πατέρας μου όταν έμαθε ότι θα γίνω ηθοποιός, έγινε έξαλλος. Τον έχω δικαιολογήσει βεβαίως. Για τρία χρόνια δεν μου έδωσε δραχμή, μου έδινε η γιαγιά μου κάποια χρήματα για να πληρώνω την σχολή και η μαμά πακέτα που ερχόντουσαν με φαγητά. Το τι κριθαράκι και ρύζι έχω φάει…» είπε ο Κώστας Καζάκας.

Και συνέχισε: «Ο πατέρας μου ήθελε να με αναγκάσει να γυρίσω πίσω γιατί δεν πίστευε ότι θα πετύχω. Μετά βέβαια όταν ήρθε να με δει στο θέατρο, καμάρωνε! Δεν κράτησα κακία, δεν έχει και νόημα να κρατάς μέσα σου πράγματα αρνητικά ή να μην βρίσκεται έναν τρόπο να να εξομολογηθείς.

Στη ζωή μου και με ανθρώπους που με έχουν πληγώσει, ψάχνω να βρω λόγους να τους… αθωώσω. Γιατί έτσι δεν μένει μέσα σε μένα. Γιατί να χαλιέσαι και να μαυρίζεις; Δεν είναι ωραίο να μαυρίζεις, πρέπει να χαιρόμαστε» δήλωσε ο Κώστας Καζάκας.

Ο Κώστας Καζάκας μίλησε επίσης με τα πιο τρυφερά λόγια και για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου με την οποία ήταν μαζί στη Σχολή. Όπως είπε τα χρωστάει όλα σε εκείνη καθώς του πρότεινε ρόλους που αποδείχτηκαν καθοριστικοί για την καριέρα του.

Μάλιστα, της είπε δημόσια ένα μεγάλο και… γεμάτο «σ’ αγαπώ». Η ηθοποιός μίλησε και εκείνη από την πλευρά της με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό της τον οποίο επίσης είπε ότι αγαπάει.

newsbeast