Τα 6 κόλπα σε ένα κούρεμα για να αφαιρέσετε χρόνια

Τα 6 κόλπα σε ένα κούρεμα για να αφαιρέσετε χρόνια

Τα 6 κόλπα σε ένα κούρεμα για να αφαιρέσετε χρόνια

6 κόλπα ώστε το κούρεμά σας από τα 40 κι μετά να είναι πραγματικά αναζωογονητικό

Γιατί δεν αξίζει απλά να κόβεις μοντέρνα τα μαλλιά. Και γι ‘αυτό ρωτήσαμε τους ειδικούς ποια είναι αυτά τα 6 κλειδιά ή κόλπα που πρέπει να έχει πραγματικά ένα καλό κούρεμα από τα 40 για να είναι αναζωογονητικό, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Επιβεβαιώνουμε άραγε ότι το πιο κλασικό και απλό καρέ μαλλί είναι το κούρεμα του 2021 ; ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΜΕ.

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες στο Espacio Q, έναν από τους κομμωτές υψηλού επιπέδου στη Μαδρίτη

Τι είδους κούρεμα να κάνετε μετά τα 40

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: «το κούρεμα που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα μετά τα 40 και που παραμένει επίσης για χρόνια είναι τα μεσαία μαλλιά» καρέ ή bobΤόσο ηχηρό. Ξεχάστε τα shaggys ή τα punk pixies εκτός αν έχετε εξαιρετικά ξεκάθαρες ιδέες.

κούρεμα από 40

Το ιδανικό ύψος για να κόψετε τα μαλλιά σας μετά τα 40

Από το σαγόνι; Από τους ώμους;

Θυμηθείτε τι μας λένε στο Espacio Q: «Πάντα στο επίπεδο της κλείδας, στο στέρνο, είναι το βασικό σημείο για να αναζωογονηθεί το κόψιμοΔίνει φρεσκάδα και κάνει τα μαλλιά να έχουν κίνηση. Επιπλέον, είναι ένα ευέλικτο κόψιμο που μπορούμε να φορέσουμε με ανέμελα ή μαζεμένα μαλλιά με διαφορετικούς τρόπους. Bob ή καρέ ». Το πρόβλημα λύθηκε!

Box bob: Το νέο καρέ για όγκο στα ίσια μαλλιά | VOGUE.GRΠολυεπίπεδο κούρεμα από 40, ναι ή όχι;

Στο Espacio Q επιλέγουν πάντα να φωτίζουν την περιοχή των άκρων και να δημιουργούν κίνηση στα μαλλιά. “Θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε το φαινόμενο μπλοκ που μας αρέσει λίγο και να σπάσουμε την ακαμψία στο κούρεμα

κούρεμα από 40

Σχετικά με το χρώμα από 40

ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ, ΤΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΒΑΦΗΣ

Μια άλλη μεγάλη ερώτηση, ειδικά όταν έχουν εμφανιστεί γκρίζα μαλλιά και η βαφή είναι ήδη απαραίτητη, είναι για το τι τόνο μαλλιών να επιλέξετε, τι είδους ανταύγειες … Γνωρίζουμε ότι ίσως οι χοντρές ανταύγειες φαίνονται κάπως αναγκαστικές

«Θα ξεκινήσουμε από τη βάση του τόνου του δέρματος για να επιλέξουμε την τέλεια τονικότητα. Θα επιλέξουμε ξανθούς τόνους που πάντα κολακεύουν και φέρνουν επίσης φωτεινότητα στο πρόσωπο. Προτείνουμε πάντα την επιλογή φυσικών αποχρώσεων ».

κούρεμα από 40

Το να χαρακτηρίζεις τον εαυτό σου ως Penelope (ένα μακρύ και ελαφρύ, πολύ φυσικό καρέ μαλλί ή bob) ή ως Καρντάσιαν ή Jlo (με τα κλασικά μαλλιά της που έσπασαν το καλούπι), είναι η καλύτερη επιλογή αν αυτό που θέλεις είναι να δώσεις στην εικόνα σου μια ανάσα φρέσκου αέρα από τα μαλλιά σου .Επίσης,είναι ένα ασφαλές διαβατήριο για να φαίνεσαι όμορφη. Και βλέποντάς σας να αναζωογονηθείτε, θα σας μείνει από την πρώτη στιγμή που θα αγαπήσετε τον εαυτό σας μπροστά στον καθρέφτη.

The 4 makeup products J Lo can't live without

κούρεμα από 40Chris Appleton's Step-by-Step Tutorial: Kim K's '90s Bob - Behindthechair.com

Μακιγιάζ ματιών για «Αντιγήρανση» μετά τα 40

Μαλλιά – Χρώμα: Αυτά είναι τα μεγαλύτερα trends της σεζόν από τους celebrities haircolorists 2021-2022