Ξεκίνησε η δίκη για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη – Τι δηλώνει ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη

Ξεκίνησε η δίκη για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη – Τι δηλώνει ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη

Ξεκίνησε η δίκη για το δυστύχημα του Παντελή Παντελίδη – Τι δηλώνει ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη

Σήμερα, λίγες ημέρες πριν συμπληρωθούν έξι χρόνια από το τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, που στοίχησε τη ζωή στον αγαπημένο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη και κατά το οποίο οι συνεπιβάτιδές του Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου τραυματίστηκαν, εκδικάζονται οι αγωγές για τις αποζημιώσεις.

Με την αγωγή της προς την εταιρεία που ασφάλιζε το αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης, η Μίνα Αρναούτη ζητά 1.164.137 ευρώ ως ηθική και οικονομική αποζημίωση. Όπως εξηγεί λεπτομερώς στην αγωγή της, αξιώνει 500.000 ευρώ για ηθική βλάβη, 500.000 ευρώ για οικονομική αποζημίωση, 73.500 ευρώ για εισοδήματα που θα είχε τα επόμενα 20 χρόνια, αν δεν είχε τραυματιστεί, 60.950 ευρώ για πλαστικές επεμβάσεις επανορθωτικής αποκατάστασης, ενώ το υπόλοιπο ποσό αφορά νοσήλια, αποκλειστικές νοσοκόμες και άλλα.

Το παρών στο Πρωτοδικείο Αθηνών προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την εκδίκαση την υπόθεσης, έδωσε και ο αδερφός του αδικοχαμένου τραγουδιστή, Τριαντάφυλλος Παντελίδης ο οποίος ασχολείται πολύ ενεργά με την υπόθεση αφού ακόμη προσπαθεί να βρει κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

O δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης κατέφθασε στο Πρωτοδικείο Αθηνών όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση.

Υπόθεση Παντελίδη: Κοινή ανακοίνωση από Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου και μήνυση στον αυτόπτη μάρτυρα!

Σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες ανέφερε:

“Η Μίνα Αρναούτη ζητά αποζημίωση για το ατύχημα που έχει υποστεί, έχει 189 μέρες νοσηλείας, έχει κάνει 16 χειρουργεία, έχει ψυχολογικές και σωματικές βλάβες, έχει καταστραφεί η ζωή της εδώ και 5,5 χρόνια, δεν μπορεί να βρει ούτε δουλειά. Όλα αυτά θα εκδικαστούν στο αστικό δικαστήριο, και όλα αυτά συνοδεύονται από 3 μεγάλους φακέλους με 3.000 έγγραφα, τα οποία αποτυπώνουν την ιατρική κατάστασή της, εδώ και 5,5 χρόνια», και πρόσθεσε,

«Από την εμπειρία μου τα τελευταία 30 χρόνια, σε τέτοιους είδους υποθέσεις, οι αποζημιώσεις όλο και λιγοστεύουν. Αυτό δε σημαίνει ότι εμείς δε πρέπει να ζητάμε, αυτά που θεωρούμε ότι δικαιούται ένας άνθρωπος από την ταλαιπωρία που έχει υποστεί».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος