Ξεχάστε τα πιάτα! Κάποιοι σερβίρουν φαγητά πάνω σε iPad…

Ξεχάστε τα πιάτα! Κάποιοι σερβίρουν φαγητά πάνω σε iPad…

Ένα βραβευμένο εστιατόριο βρήκε την πιο περίεργη χρήση των iPads της Apple… To εστιατόριο λέγεται Quince, βρίσκεται στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ και έχει βραβευτεί και με αστέρι Μισελέν και τώρα εντυπωσιάζει με τα νέα του… σερβίτσια που είναι iPads. Συγκεκριμένα το εστιατόριο ξεκίνησε να σερβίρει δύο πιάτα τα οποία δεν τοποθετούνται σε πιάτο αλλά πάνω σε ένα tablet iPad της Apple και ενώ εσύ απολαμβάνεις το πιάτο, το iPad παίζει ένα βίντεο στο φόντο.

Το ένα πιάτο λέγεται «A Dog in Search of Gold» (Ένας σκύλος αναζητά Χρυσό) και δείχνει ένα βίντεο με ένα ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί να αναζητά τρούφες στο δάσος, αφού το πιάτο αποτελείται από κροκέτες λευκής τρούφας, ενώ το δεύτερο πιάτο περιλαμβάνει βατραχοπόδαρα και σερβίρεται πάνω σε iPad που παίζει βίντεο που δείχνει βατραχάκια να χοροπηδούν γύρω από μια λιμνούλα!

Βίντεο και φωτογραφίες από τα πρωτότυπα πιάτα (που αξίζει να σημειωθεί πως κοστίζουν περίπου 200 δολάρια το ένα) ανέβηκαν από θαμώνες του εστιατορίου στα social media, αλλά κάποιοι έσπευσαν να πουν πως τίθεται θέμα υγιεινής καθώς οι οθόνες αφής φέρουν πολλά μικρόβια.

Πάντως ο σεφ του εστιατορίου διαβεβαίωσε το κοινό πως τα iPads που χρησιμοποιούν στο σερβίρισμα καλύπτονται από καθαρά διάφανα και αφαιρούμενα πάνελ από πλεξιγκλάς τα οποία πλένονται όπως τα κανονικά πιάτα και άρα δεν τίθεται θέμα καθαριότητας ή υγιεινής..

Να σημειωθεί πως εστιατόρια που σερβίρουν φαγητό πάνω σε tablets έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια στην Ισπανία, την Αγγλία και αλλού.