Λάουρα Λάτσιου: Η σχέση με τα αδέρφια της, η μαμά Ελένη και οι σπάνιες φώτο

Λάουρα Λάτσιου: Η σχέση με τα αδέρφια της, η μαμά Ελένη και οι σπάνιες φώτο

H Λάουρα Λάτσιου είναι ένα ψιλόλιγνο κορίτσι με μακριά, ίσια μαλλιά και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τη λαμπερή μαμά της.

Η Ελένη σε παλιότερη εκπομπή της είχε πει: «Τέσσερις ημερομηνίες είναι… αυτό που λένε και να πεθάνω θα υπάρχουν παντού πάνω μου, είναι οι ημερομηνίες των παιδιών μου… είναι καλά παιδιά οι υδροχόοι»!

Μάλιστα, όταν η παρουσιάστρια είχε κάνει την πρώτη έξοδό της με τη Λάουρα σε θεατρική παράσταση, είχε αναφέρει: «Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια…».

Η κόρη της ενηλικιώνεται και η παρουσιάστρια εδώ και έξι μήνες σχεδιάζει το πάρτι της.

Η Λάουρα Λάτσιου γίνεται 18 χρονών και φέτος τελειώνει το σχολείο και όπως φαίνεται… αυτά τα γενέθλια θα τα θυμάται μιας και η μαμά της ετοιμάζει εδώ και καιρό ένα υπέροχο πάρτι.

Να σας θυμίσουμε ότι κάθε χρόνο η Ελένη Μενεγάκη κάνει τα γενέθλια της Λάουρας μαζί με της Βαλέριας, μιας και έχουν λίγες μέρες διαφορά…

Η Λάουρα είναι το μοναδικό παιδί της Ελένης που λατρεύει τη μαγειρική: «Η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…»».

Όσο για τη σχέση της 18χρονης με τα αδέρφια της, τον Άγγελο, τη Βαλέρια και την πιο μικρή, τη Μαρίνα; Είναι απλά υπέροχη!