Αγάπα σαν να εξαρτάται η ζωή σου από αυτό…

Ο μετασχηματισμός είναι ο πραγματικός στόχος οποιασδήποτε πνευματικής πρακτικής, έτσι δεν είναι; Είτε θέλουμε να βελτιώσουμε τη σύνδεσή μας με την Πηγή της ζωής μας, να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας, να θεραπεύσουμε τα σώματά μας, να αξιοποιήσουμε τις εσωτερικές δυνάμεις μας ή να βελτιώσουμε την κατανόηση του βαθύτερου εαυτού μας, επιδιώκουμε την αλλαγή.

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα δώρα της πορείας του φωτός: το ίδιο το ταξίδι είναι μια μεταμόρφωση και κάθε βήμα έχει σκοπό και πρόθεση να σας φέρνει πιο κοντά στην καλύτερη έκδοση του εαυτού σας και αυτού του κόσμου.

Αυτό είναι απαραίτητο, βέβαια, αλλά στο επίκεντρό μας, στις πνευματικές αναζητήσεις μας, μπορεί περιστασιακά να ξεχνάμε ότι η ζωή υποτίθεται ότι είναι διασκεδαστική!

Είμαστε σε αυτόν τον πλανήτη, σε αυτά τα σώματα, για να μαθαίνουμε και να μεγαλώνουμε, ναι, αλλά και να γιορτάζουμε τις ευλογίες να είμαστε απλώς ζωντανοί. Υπάρχει ομορφιά που μπορεί να βρεθεί καθημερινά αν γνωρίζετε πώς να το προσέξετε, όπως και η χαρά υπάρχει ακόμα και σε σώματα ή ψυχές που χρειάζονται θεραπεία.

Η αγάπη ζει σε άπειρες πιθανές στιγμές.Σκοπός μας είναι να γνωρίζετε και να αποδεχτείτε πότε φθάνει.

Πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό; Πώς μπορείτε να προετοιμαστείτε για να είστε πιο ανοιχτοί, πιο προσαρμοσμένοι στις απεριόριστες ευκαιρίες για να βιώσετε τη χαρά, την αγάπη και το Φως στη ζωή σας;

Πρακτική! Εξασκηθείτε! Όπως κάθε άλλη δεξιότητα χρειάζεται χρόνος για να μάθεις και ακριβώς όπως στη γυμναστική να τεντώνετε τους πνευματικούς σας μυς, κάθε φορά που διαβάζετε ένα βιβλίο,συζητάτε για έναν καλό σκοπό, ασχολείστε με εθελοντική δράση ή παρακολουθείτε ένα σεμινάριο, η ικανότητά σας για χαρά θα ενισχυθεί!

Κάθε φορά που την προσκαλείτε στην καρδιά και την ψυχή σας, κάθε φορά που την αναγνωρίζετε και την επικυρώνετε κάνοντας το πρώτο βήμα για τον καλύτερό σας εαυτό.

Αγάπα τις στιγμές σου,σαν να εξαρτάται η ζωή σου από αυτό! Celebrate your life!

 

Celebrate Your Life GR 
Ενημερωθείτε για τα Soul Fests του 2020 !
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας να σας ενημερώνουμε μέσω email στο
celebrateyourlifegr@gmail.com