Πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας-20 ιδέες

Πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας-20 ιδέες

Πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας-20 ιδέες

20 ιδέες για να κάνετε ένα καλό «μάτι της γάτας»

Ένα βλέμμα πλαισιωμένο με eyeliner είναι πάντα εντυπωσιακό αλλά το να το αποκτήσετε δεν είναι πάντα εύκολο. Or δεν ξέρετε πάντα από πού να ξεκινήσετε. Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε ένα καλό μάτι γάτας με eyeliner , η πρόκληση που προκύπτει δεν είναι ευχάριστη για όλους.

Μακιγιάζ ματιών για «Αντιγήρανση» μετά τα 40

Πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας-20 ιδέες

Ανάλογα με τον τρόπο που το χρησιμοποιείτε, μπορείτε να επιτύχετε τα πάντα, από ένα αναζωογονητικό αποτέλεσμα ανύψωσης έως τη δημιουργία ενός εντυπωσιακού, μεγαλύτερου οπτικού εφέ .Υπάρχουν κλασικές επιλογές, περιγράμματα που διαφοροποιούν τις γωνίες και τις ιδέες για εκείνους που δεν γεννήθηκαν με δεξιοτεχνία αλλά με την επιθυμία να κάνουν eyeliner.

ΜΥΣΤΙΚΟ: κάντε τις γραμμές με το πρόσωπό σας να κοιτάζει ψηλότερα από εσάς τον καθρέφτη

Το πιο κλασικό eyeliner

<p> Ένα κλασικό eyeliner και που διευρύνει την εμφάνιση είναι το στοίχημα για την πτώση του <strong> Dolce & amp;  Gabbana </strong>.  Για να πάρετε την εμφάνιση, σημειώστε το κόλπο του μακιγιέρ Pat McGrath: Αρχικά, εντοπίστε την πάνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων με ένα μαύρο μολύβι, ξεκινώντας από το κέντρο του ματιού και τελειώνοντας στο τέλος.  Στη συνέχεια, σχεδιάστε μια γραμμή στο άνω βλέφαρο με υγρό «eyeliner», πάνω από το μολύβι. </p>

Αυτό το κλασικό περίγραμμα διευρύνει την εμφάνιση και είναι ένα από τα πιο επαναλαμβανόμενα στοιχήματα της Dolce & Gabbana . Για την εμφάνιση αυτή, σημειώστε το κόλπο του μακιγιέρ Pat McGrath: Αρχικά, γράψτε την πάνω και κάτω γραμμή των βλεφαρίδων με ένα μαύρο μολύβι, ξεκινώντας από το κέντρο του ματιού και τελειώνοντας στο τέλος. Στη συνέχεια, σχεδιάστε μια γραμμή στο πάνω καπάκι με υγρό «eyeliner», πάνω από το μολύβι.

Σβησμένο eyeliner

πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας
DANIELE OBERRAUCH

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, το φθινόπωρο του 2021 αλλάζει τους κανόνες. Αυτό το στοίχημα προέρχεται επίσης από την Dolce & Gabbana και αλλάζει το πιο ακριβές περίγραμμα για αυτό που είναι πιο εύκολο να γίνει: θαμπό, σε μια βάση σκοτεινή σε καφέ και ένα ελαφρύ «smokey» αποτέλεσμα.

Διπλό eyeliner

<p> & nbsp; Στο <strong> Bagdley Mischka </strong>, το βλέμμα είναι χρωματισμένο σε μαύρο και χρυσό με σκιά και eyeliner.  Για να το πετύχει αυτό, ο μακιγιέρ Tom Pecheux χρησιμοποίησε μια υγρή χρυσή σκιά («goldmine» της MAC) για να γεμίσει το μισό βλέφαρο.  Σε αυτό, σχεδιάζεται μια γραμμή με υγρό 'eyeliner'. </p>

Στο Bagdley Mischka , το βλέμμα είναι χρωματισμένο μαύρο και χρυσό, με σκιά και επένδυση. Για να το πετύχει αυτό, ο μακιγιέρ Tom Pecheux χρησιμοποίησε μια υγρή χρυσή σκιά («goldmine» της MAC) για να γεμίσει το μισό βλέφαρο. Σε αυτό, σχεδιάζεται μια γραμμή με υγρό «eyeliner».

Κινητό eyeliner με μια πινελιά χρώματος

πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας

Η πρόταση του Christian Siriano αυτό το φθινόπωρο αντιστρέφει τα παραπάνω, προτείνοντας το άγγιγμα του χρώματος (το οποίο αυτή τη σεζόν ποικίλλει από χρυσό σε πιο ζεστό και πιο ματ κίτρινο) μέσα σε ένα πλωτό eyeliner με έναν καλλιτεχνικό τρόπο. Ολόκληρο το σετ περιλαμβάνεται σε μια εμφάνιση που αφήνει το πρόσωπο φυσικό, φωτεινό και ξεκάθαρο.

Eyeliner με γραφικές γραμμές

<p> Στην εκπομπή <strong> Anthony Vacarello </strong>, οι γραμμές είναι γραφικές, κάπως θολές και δίχρωμες </p>

Στο «show» του Anthony Vacarello , οι γραμμές είναι γραφικές, κάπως θολές και δίχρωμες

Κινητή επένδυση

πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας
IMAXTREE

Δεν είναι ο μόνος που έχει δεσμευτεί να επανεφεύρει το eyeliner. Έχουμε δει επίσης ρέουσες, γραφικές γραμμές στην πρόταση της Costelloe αυτή τη σεζόν, σε εμφανίσεις που περιλαμβάνουν κλασικά, επιβλητικά κόκκινα χείλη.

Πώς να δημιουργήσετε μια γραμμή γραφήματος

<p> Το μυστικό της εμφάνισης;  Ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από οδοντικό νήμα: είναι το εργαλείο που χρησιμοποιεί ο μακιγιέρ Tom Pecheux για να δώσει στη γραμμή αυτή τη χαρακτηριστική καλλιγραφική εμφάνιση. </p>

Εάν οι γραφικές γραμμές σας δελεάζουν, γράψτε το μυστικό τους: ούτε περισσότερο ούτε λιγότερο από ένα οδοντικό νήμα. Είναι το εργαλείο που χρησιμοποιεί ο μακιγιέρ Tom Pecheux για να δώσει στη γραμμή αυτή τη χαρακτηριστική καλλιγραφική εμφάνιση.

Χοντρό eyeliner

<p> <strong> Η Karen Walker </strong> επιλέγει μια πυκνή γραμμή στο πιο αγνό στυλ της Amy Winehouse. </p>

Η Karen Walker επιλέγει μια πυκνή γραμμή στο πιο αγνό στυλ της Amy Winehouse.

Έμφαση στο βλέμμα με foxy eyeliner

πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας
IMAXTREE

Φυσικά, το παχύ eyeliner, μια έκδοση grunge , ήταν πάντα μία από τις πιο επαναλαμβανόμενες επιλογές για να τονίσει την εμφάνιση που αφήνει φυσικό το υπόλοιπο πρόσωπο. Αυτή τη σεζόν, από το Courreges ,  του δίνουν μια τέλεια foxy εμφάνιση για να δώσουν έμφαση στο βλέμμα. Ολοκληρώστε το με λοξές πινελιές. Θα σας βοηθήσουν στην ακρίβεια.

Eyeliner με απαλές πινελιές

πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας
IMAXTREE

Στο Dior γιορτάζουν επίσης την επιστροφή των χοντρών γραμμών και πλαισιώνουν το βλέμμα με απαλά, στρογγυλεμένα σχήματα.

Το eyeliner μετατράπηκε σε σκιά

πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας
IMAXTREE

Στο στοίχημα Giambatista Valli, ένα πλαίσιο σε έντονο και ματ μαύρο δημιουργήθηκε απευθείας σε όλη την κόγχη των ματιών και στο κάτω βλέφαρο. Το επόμενο επίπεδο. Για να δημιουργήσετε την πρόταση, ξεκινήστε δημιουργώντας το πλαίσιο και, στη συνέχεια, συμπληρώστε με eyeliner ή ματ μαύρη σκιά.

Eyeliner αιλουροειδών

<p> Το χρώμα προέρχεται από το χέρι του <strong> Kenzo </strong> και η εμφάνισή του σε μπλε χρώμα.  Η έμπνευση, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο σκηνογράφος για την «παράσταση» ήταν ο σκηνοθέτης David Lynch, είναι ξεκάθαρος: «Blue Velvet». </p>

Το χρώμα δίνει επίσης έμφαση σε ένα καλό μάτι γάτας, όπως σε αυτή την ιδέα που πρότεινε ο Kenzo και τα βλέμματά του σε μπλε χρώμα. Η έμπνευση, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο σκηνογράφος για το «show» ήταν ο σκηνοθέτης David Lynch, είναι σαφής: «Blue Velvet». Το «φτερωτό» στο τέλος είναι τέλειο: προς μια ανοδική κατεύθυνση, για να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα ανύψωσης.

Ακριβές ανοδικό eyeliner

πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας
IMAXTREE

Στο Erdem, τονίζουν επίσης το αιλουροειδές και ακριβές βλέμμα και προσθέτουν μια γραμμή στο κάτω βλέφαρο που το κάνει ακόμα πιο τέλειο.

Ακραίο γατάκι

<p> Μια ακραία εμφάνιση "cat eye" είναι η αναζήτηση του <strong> Jean Paul Gaultier </strong> για το επόμενο φθινόπωρο.  Ένα μακιγιάζ εμπνευσμένο από την πανκ που εφαρμόζει ο μακιγιέρ Lloyd Simmons με μια λεπτή βούρτσα και επένδυση τζελ.  </p>Ένα ακραίο βλέμμα «cat eye» είναι το look του Jean Paul Gaultier . Ένα μακιγιάζ εμπνευσμένο από την πανκ που εφαρμόζει ο μακιγιέρ Lloyd Simmons με μια λεπτή βούρτσα και επένδυση τζελ.

Πώς να δημιουργήσετε ένα τέλειο σχήμα

<p> Το κλειδί βρίσκεται στο εγκεφαλικό επεισόδιο: πρώτα κάντε την κάτω γραμμή από το τέλος του ματιού και έπειτα την επάνω, τραβώντας μια ευθεία γραμμή από το δάκρυ που καταλήγει να συγχωνευτεί με το πρώτο κτύπημα, με τον ίδιο τρόπο όπως ένα ισοσκελές τρίγωνο θα σχεδιαστεί.  Στη συνέχεια, το μόνο που μένει είναι να συμπληρώσετε το εσωτερικό του σχήματος με ένα μαύρο μολύβι. </p>

Το κλειδί για την ακρίβεια (και την τελειότητα) έγκειται στον τρόπο: πρώτα κάντε την κάτω γραμμή από το τέλος του ματιού και στη συνέχεια την πάνω, τραβώντας μια ευθεία γραμμή από το σημείο που τρέχει ένα δάκρυ που καταλήγει να συγχωνευτεί με την πρώτη γραμμή, με τον ίδιο τρόπο όπως θα σχεδιάζατε ένα ισοσκελές τρίγωνο. Στη συνέχεια, μένει μόνο να συμπληρώσετε το εσωτερικό του σχήματος με μαύρο μολύβι.

Δημιουργικό eyeliner

πώς να αποκτήσετε μάτια γάτας με το eyeliner σας
IMAXTREE

Or πολύ πιο τολμηρές και καλλιτεχνικές προτάσεις με το eyeliner που θολώνει την κλασική γραμμή και ξεφεύγει σε εφαπτομένη, όπως αυτή η ιδέα της Sue Undercover. Εδώ, το eyeliner και η χρήση του eyeliner έχει πλέον μειωθεί σε ένα μολύβι που, περισσότερο από το μακιγιάζ, δημιουργεί έργα τέχνης.