Πώς μπορείς να φτιάξεις μόνη σου το προϊόν που θα κρατήσει το μακιγιάζ σου σταθερό το καλοκαίρι

Πώς μπορείς να φτιάξεις μόνη σου το προϊόν που θα κρατήσει το μακιγιάζ σου σταθερό το καλοκαίρι

Το setting spray είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει

Είναι ένα από τα πιο βασικά »εργαλεία» των makeup artists και για εμάς γίνεται ακόμα πιο απαραίτητο όταν πιάσουν οι ζέστες…

Thumbnail

Ο λόγος φυσικά για το setting spray, το προϊόν που «κλειδώνει» και σταθεροποιεί το μακιγιάζ. Αυτό το βήμα που έρχεται να ολοκληρώσει την όλη τελετουργία, λειτουργεί σαν ένα αόρατο πέπλο προστασίας αποτρέποντας την αλλοίωση του μακιγιάζ μας από την υγρασία ή τον ιδρώτα, ενώ διατηρεί την φρεσκάδα στην επιδερμίδα μας. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες που η επιδερμίδα μας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση, ένα setting spray είναι απαραίτητο στην τσάντα μας ώστε να »ψεκαζόμαστε» που και που όχι μόνο για να διατηρούμε το look μας αλλά και για να δροσιζόμαστε.

Αν και στην αγορά κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά setting spray για matte ή για ένα glowy αποτέλεσμα ανάλογα με τις προτιμήσεις τις κάθε beautistam, σε περίπτωση που θέλεις κάτι πιο »φυσικό» χωρίς πολλά συστατικά που θα »βαρύνουν» την επιδερμίδα σου, σου έχουμε την πιο εύκολη και γρήγορη συνταγή.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι gel αλόης και νερό.

Διαδικασία:

Γέμισε το 1/4 από ένα καθαρό μπουκαλάκι με gel αλόης και στη συνέχεια πρόσθεσε νερό μέχρι πάνω. Ανακίνησε καλά το μπουκαλάκι και ψέκασε μετά το μακιγιάζ.