Ο πιο περίεργος και ασυνήθιστος τρόπος να κάνεις το μακιγιάζ σου να διαρκέσει για ώρες!

Εσύ μπορεί να θες όταν τελειώνεις το μακιγιάζ σου να μην σε ακουμπάει τίποτα, όμως το νέο trend με προέλευση από την Κορέα, έχει αντίθετη άποψη από τη δική σου… Η νέα τάση, λοιπόν, λέγεται jamsu, και έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω στον χώρο της ομορφιάς. Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Δε θα διαφωνήσεις να πω ότι όλες μα όλες οι γυναίκες χρησιμοποιούμε νερό στο πρόσωπό μας για να το πλύνουμε ή και για να ξεβαφτούμε.

Τι αλλάζει; Το νέο trend, του οποίου η ερμηνεία σημαίνει λίγο έως πολύ «πνιγμός», αναφέρει ότι το νερό μπορεί να σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ σου και αυτό να μείνει αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Η τεχνική είναι κάπως αντιφατική αλλά έχει ενδιαφέρον να μάθεις ότι λειτουργεί ως εξής: Εφόσος έχεις εφαρμόσει το primer, το concealer και το foundation (μην ξεχνάς ότι οι Κορεάτισσες αγαπούν ιδιαιτέρως το layering), εφαρμόζεις μια γενναία ποσότητα πούδρας ώστε να καλυφτεί όλο το πρόσωπο και να γίνει σχεδόν λευκό.

Έπειτα, τοποθετείς το πρόσωπό σου μέσα σε μια λεκάνη με κρύο νερό για περίπου 30 δευτερόλεπτα. Άσε το να στεγνώσει. Όταν αυτό γίνει, θα παρατηρήσεις ότι η επιδερμίδα σου δείχνει αλαβάστρινη, φρέσκια και σφριγηλή.