Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί για τα μαλλιά της

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί για τα μαλλιά της

Η Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί για τα μαλλιά της

Εποχιακές αλλαγές, άγχος, θάλασσα, χημικές επεξεργασίες, βούρτσισμα, συχνή χρήση συσκευών θερμότητας. Κι αν αναρωτιέσαι τι ακριβώς είναι όλα αυτά, θα σου απαντήσω ευθύς αμέσως: είναι βασικοί λόγοι φθοράς της τρίχας. Το αποτέλεσμα είναι μαλλιά αδύναμα με τάση να σπάνε –εικόνα που αντικρίζεις καθημερινά.  Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να αποφύγεις τις συγκεκριμένες συνήθειες. Υπάρχει όμως τρόπος να χαρίσεις στα μαλλιά σου την απόλυτη φροντίδα και προστασία, ώστε να μειώσεις το σπάσιμο και την τριχόπτωση που αυτό μπορεί να προκαλέσει, και παράλληλα να τους χαρίσεις υγιή όψη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εντάξεις στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου την κορυφαία σειρά περιποίησης.

Κι αν θαυμάζεις τα μαλλιά της Δούκισσας Νομικού, όπως κι εγώ, ήρθε η ώρα να μάθεις τo μικρό της μυστικό: «Όσοι με γνωρίζουν έστω και λίγο ξέρουν ότι λατρεύω τα μακριά, υγιή και πλούσια μαλλιά και γι’ αυτό φροντίζω να τα περιποιούμαι πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Ειδικά σε περιόδους που ταλαιπωρούνται λιγάκι παραπάνω, λόγω του συνεχόμενου styling. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, ότι το προϊόν που δεν μπορώ να αποχωριστώ αφορά την περιποίησή τους . Θα σας αποκαλύψω και το tip μου! Τα περισσότερα πρωινά, εφαρμόζω μια μικρή ποσότητα μάσκας σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, για να ενισχύσω την αντοχή των μαλλιών μου κατά τη διάρκεια της ημέρας».

Πρόκειται για την πρωτοποριακή σειρά ενδυνάμωσης των μαλλιών Elivive Full Resist της L’ Oréal Paris.

Και είναι η στιγμή να σου αποκαλύψω πως είναι η σειρά που εμπιστεύεται η Δούκισσα Νομικού, δεν αποχωρίζεται τις συγκεκριμένες συνθέσεις. Αποτελούν το  βασικό μέρος του προγράμματος ενδυνάμωσης των μαλλιών της.

Την απλώνεις στο τριχωτό κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις, στα μήκη των μαλλιών ώστε να τα ενισχύσεις, ως μάσκα σε βρεγμένα μαλλιά, για έξτρα αντοχή, αλλά και ως leave in treatment σε βρεγμένα ή στεγνά για προστασία που διαρκεί όλη την ημέρα.

*Εργαστηριακό τεστ. Σύγκριση σε σχέση με συμβατικό σαμπουάν Elvive.​

**Εργαστηριακό τεστ με την Brush Proof Cream & συμβατικό σαμπουάν Elvive.