Τα καλύτερα σαμπουάν για φριζαρισμένα μαλλιά

Τα καλύτερα σαμπουάν για φριζαρισμένα μαλλιά

Τα καλύτερα σαμπουάν για φριζαρισμένα μαλλιά

Ενυδατώνουν σε βάθος και βοηθούν στην καταπολέμηση του επίφοβου «φριζαρίσματος». Ανακαλύψτε τις καλύτερες επιλογές στο Amazon και αναδείξτε τα μαλλιά σας!

Το ότι το φριζάρισμα είναι ένα από τα προβλήματα που μας προκαλούν τους περισσότερους πονοκεφάλους (με όρους «ομορφιάς», φυσικά), ειδικά αν δεν ξέρουμε πώς να το αντιμετωπίσουμε, είναι αποδεδειγμένο γεγονός. Το «φριζάρισμα» παρουσιάζεται όταν υπερβολική υγρασία στον αέρα διεισδύει στην ίνα και παγιδεύεται στο στρώμα επιδερμίδας, και στην εμφάνιση των μαλλιών δείχνει ότι πάσχουν από ξηρότητα και αφυδάτωση , και μοιάζουν ανεξέλεγκτα και σχεδόν με καμία απαλότητα.

Είναι κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα χειρισμού κατά το styling. Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχουν προϊόντα που βοηθούν να κρατήσετε το φριζάρισμα στο κόλπο .

Ο Eduardo Sánchez, διευθυντής του Maison Eduardo Sánchez στη Μαδρίτη, έχει ένα κόλπο για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά: εφαρμόστε μία ή δύο  δόσεις σαν ξηρούς καρπούς από μια μάσκα επανόρθωσης πριν το πλύσιμο, σε στεγνά μαλλιά . «Πρώτα βουρτσίζονται πολύ καλά τα μαλλιά και στη συνέχεια η μάσκα κατανέμεται στη μέση και στις άκρες, φροντίζοντας να κατανεμηθούν ομοιόμορφα, ειδικά στις άκρες. Στη συνέχεια, τα μαλλιά λούζονται ως συνήθως, χρησιμοποιώντας πάντα μαλακτικό βάλσαμο για το τελείωμα», συνιστά.

Φριζαρισμένα μαλλιά: τα καλύτερα προϊόντα για να κρατήσετε μακριά το «φριζάρισμα».

(Κάνε κλικ στις φωτογραφίες για να αγοράσεις)