Χριστιάνα Καρνέζη για Σεφερλή-Τσαβαλιά: «Όταν είχα ένα πρόβλημα υγείας με πλήρωναν κανονικά ακόμα και αν δεν δούλευα»

Χριστιάνα Καρνέζη για Σεφερλή-Τσαβαλιά: «Όταν είχα ένα πρόβλημα υγείας με πλήρωναν κανονικά ακόμα και αν δεν δούλευα»
Η Χριστιάνα Καρνέζη
 μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου “Super Katerina”. Έκανε μια αποκάλυψη. Όταν πέρασε ένα πρόβλημα υγείας, ο Μάρκος Σεφερλής με τη γυναίκα του, της στάθηκαν και τη βοήθησαν πολύ! 
Χριστιάνα Καρνέζη: Η αποκάλυψη για τη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε η ηθοποιός Χριστιάνα Καρνέζη και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και το οποίο την κράτησε εκτός της θεατρικής παράστασης που συμμετείχε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μια μέρα πριν την πρεμιέρα.
Μάλιστα, η Χριστιάνα Καρνέζη τόνισε πόσο της στάθηκε τόσο ο Μάρκος Σεφερλής όσο και η Έλενα Τσαβαλιά. «Μία μέρα πριν από την πρεμιέρα στο Δελφινάριο, αντιμετώπιζα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και έγινε αντικατάσταση του ρόλου μου από την Έλενα Τσαβαλιά. Και ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ήταν δίπλα μου και ως εργοδότες μου αλλά και ως φίλοι. Με πλήρωναν κανονικά, μου τηλεφωνούσαν συνεχώς να δουν αν είμαι καλά», ανέφερε η ηθοποιός.

Όσον αφορά τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και την ανάμειξη του Γιάννη Καπετάνιου ανέφερε: «Ο κ. Καπετάνιος είναι ήρεμος άνθρωπος, δεν του αρέσουν οι εντάσεις. Είναι δίκαιος και ντόμπρος άνθρωπος».

Δεν είναι η μόνη που αναφέρει το πόσο πολύ βοηθάει ο ηθοποιός τους συνεργάτες του!