Ο Χρήστος Μπάρκας αποχώρησε από το Masterchef – «Τέλος» το παιχνίδι για τους τηλεθεατές

Βραδιά για δυνατά νεύρα η χθεσινή στο Masterchef αφού οι τρεις εναπομείναντες παίκτες, ο Χρήστος, ο Μάνος και η Σπυριδούλα διαγωνίστηκαν διεκδικώντας μια θέση στην τελική δυάδα.

Την ασυλία- και πρόκριση για τον τελικό- κέρδισε η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη και έτσι ο Χρήστος Μπάρκας και o Μανώλης Σαρρής κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του σεφ Άγγελου Λάντου με περιστέρι για να περάσουν στον τελικό.

Τελικά, το περιστέρι στάθηκε μοιραίο για τον Χρήστο Μπάρκα, το πιάτο του οποίο συγκέντρωσε λιγότερους πόντους σε σχέση με αυτό του Μάνου- που είχε την υπεροχή από την αρχή της αποκάλυψης της βαθμολογίας.

Η αγωνία, βεβαίως, για την αναμέτρηση «βάρεσε κόκκινο» και το άγχος ήταν εμφανές ότι είχε καταβάλει και τους δυο παίκτες. Μάλιστα, τόσο ο Χρήστος όσο και ο Μάνος μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσαν δυσαρεστημένοι με τα πιάτα τους – κυρίως ο Μανώλης, που δήλωσε ότι αυτό δεν πιστεύει ότι είναι πιάτο που θα τον πάει στον τελικό- , ενώ ο Χρήστος δήλωσε ότι δυσκολεύτηκε με τη διαδικασία και το πιάτο «δεν έβγαινε με τίποτα!»

Την ίδια στιγμή στο Twitter, οι τηλεθεατές έδιναν τη δική τους μάχη κυρίως τα συναισθήματά τους, καθώς δεν μπορούσαν να δεχτούν ότι υπάρχει περίπτωση να αποχωρίσει ο αγαπημένος τους παίκτης, ο ταλαντούχος και μετρημένος Χρήστος.

Η δυσαρέσκεια των τηλεθεατών είχε αρχίσει να εκφράζεται μέρες τώρα, από την πρώτη στιγμή που διέρρευσαν spoilers ότι ο 33χρονος γιαννιώτης μάγειρας μένει εκτός τελικού, με πιο χαρακτηριστική τη δήλωση ότι «Τέλος το Masterchef άμα φύγει ο Χρήστος». Μετά δε και την αμέσως προηγούμενη αποχώρηση του Παντελή Βούρου, η απογοήτευση και ο εκνευρισμός έπιασαν κορυφή με αρκετούς fans να καλούν σε «μποϊκοτάζ» του τελικού.

Ενδεικτικά κάποια σχόλια…