Το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στην ανάρτηση που έκανε ο Πάνος μετά την αποχώρησή του

O Πάνος Τόγιας ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από τον δεύτερο ημιτελικό του MasterChef που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης.

Λίγες ώρες μετά την τηλεοπτική του αποχώρηση, ο 23χρονος μάγειρας έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram στην οποία έγραψε:«Tο μεγάλο μαγειρικό ταξίδι τελείωσε και κάπως έτσι φεύγω μακριά από τις λευκές φτερούγες του θείου Λεωνίδα. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την υποστήριξη και την αγάπη που μου δείξατε όλο αυτό το καιρό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές μας @scontizas @ioannidispanos για όλα αυτά που μας δίδαξαν και σε όλους τους συντελεστές που βοήθησαν για την επιτυχία αυτού του μαγειρικού παιχνιδιού. Δημιούργησα φίλους και αναμνήσεις που θα μου μείνουν αξέχαστες».

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Πάνου ήταν φυσικά αμέτρητα. Ένα από αυτά ήταν ωστόσο και του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, ο οποίος θέλησε να δείξει πως είναι δίπλα στον παίκτη της ομάδας του, παρά την αποχώρησή του από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Πασάκο μου… Σε ευχαριστούμε… Ο θείος είναι εδώ για ό,τι χρειαστείς. Καλή δύναμη και εις το επανιδείν» ήταν το σχόλιο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.