Καλλιεργήστε το θάρρος για να κάνετε στη ζωή ό,τι είμαστε πλασμένοι να πραγματοποιήσουμε! Με τόλμη αγκαλιάστε τη φαντασία σας ! 

Μπορείτε άραγε να ξεκολλήσετε?

Nα αγκαλιάσετε με τόλμη τη φαντασία σας και να καλλιεργήσετε το θάρρος για να φέρετε στη ζωή σας ό,τι χρειάζεστε;

Αποδομήστε τις αρνητικές υποθέσεις σας, τους φόβους και τις αμφιβολίες σας.Διαβάστε, ασκηθείτε, δώστε καλή τροφή στον εαυτό σας και βρείτε λίγη ώρα να μοιράσετε αγάπη ή ακόμα και χωρίς να σας ζητηθεί δράστε εθελοντικά και γεμίστε θετικά συναισθήματα!
Κατανοήστε τις καθημερινές προκλήσεις που αν το καλοσκεφτείτε όλοι στον πλανήτη αντιμετωπίζουμε και βρείτε τον τρόπο που σας ταιριάζει (ανάμεσα σε αγαπημένες σας δραστηριότητες που για άλλους ίσως είναι ανόητες ή βαρετές) για να παραμείνετε ήρεμοι, επικεντρωμένοι και ελπιδοφόροι μπροστά στις επιθέσεις,τους αρνητικούς θορύβους και τα νέα του κόσμου γύρω σας.

Υπάρχει για τον καθέναν μας κάτι που μας ηρεμεί.Κάτι που μας αρέσει να κάνουμε από παιδιά. Αυτό που μας φέρνει όμορφες αναμνήσεις στο μυαλό και μας θυμίζει πόσα έχουμε από τότε που είμασταν παιδιά καταφέρει.
Ανακαλύψτε ότι το μυαλό σας μπορεί πραγματικά να μετατραπεί για να έχετε τη δυνατότητα λήψης αποφάσεων και όχι να είναι φυλακή των σκέψεών σας.

Θυμηθείτε:

Αυτό που σήμερα σας προκαλεί το παράπονο, αλλά και η οποιαδήποτε απώλεια μπορεί να είναι οι σπόροι που φυτεύετε για ένα νέο αύριο!
Βγείτε μπροστά στον εαυτό σας και προκαλέστε τον στην αποκάλυψη όλων αυτών των προσδοκιών, των υποθέσεων, των φόβων (με συνέπεια ως τώρα την  έλλειψη φαντασίας) και ανακαλύψτε με αγάπη προς τα όνειρά σας, όλα όσα βρίσκονται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια και θα σας δώσουν την ηρεμία και την ενέγεια που χρειάζεστε. Γράψτε τα θέλω σας και όλα τα καλά της ζωής σας πολλά ή λίγα σ’ ενα χαρτί και πείτε «ευχαριστώ! μπορώ να συνεχίσω!».

Γιατί όχι, βρείτε τον μέντορά σας κάπου εκεί έξω ανοίγοντας συζητήσεις στους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας που ίσως δεν το πιστεύετε, αλλά έχουν πολλά να σας διδάξουν. Δεν τα ξέρουμε όλα και όλοι βλέπουμε τις καταστάσεις  με άλλη ματιά .Η ματιά κάποιου άλλου για αρχή, μπορεί και να σας φωτίσει τον δρόμο, όταν έρχεται σκοτεινιά.

Όταν νιώθετε συνεχώς «βομβαρδισμένοι» από ερεθίσματα από κάθε κατεύθυνση, σκεφτείτε το μικρό παιδί μέσα σας όταν το μάλλωναν, το περιόριζαν, όταν έπεφτε και χτυπούσε, αλλά έμαθε να συνεχίζει με ενθουσιασμό και γιατί όχι ανεμελιά και από αυτό παραδειγματιστείτε να μάθετε πώς να έχετε ένα ήρεμο και θετικό μυαλό.

Celebrate your life!

Celebrate Your Life GR 
Ενημερωθείτε για τα Soul Fests του 2020 !
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας να σας ενημερώνουμε μέσω email στο
celebrateyourlifegr@gmail.com