Η Meghan Markle περιγράφει το Megaformer: «τα χέρια κάτω! Είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε για το σώμα σας!». Τρία λεπτά και στάζετε ιδρώτα!

Meghan Markle, Κιμ Kardashian, Σοφία Βεργάρα και Michelle Obama Έχουν κοινό τις Megaformer  προπονήσεις τους!

Ενα είδος γυμναστικής που ανακάλυψε Αμάντα Φρίμαν. Μοιάζει με το πιλάτες αλλά γίνεται σε βάθος μια πλατφόρμα που λέγεται Megaformer.

«Το σώμα μου δεν ήταν ποτέ πλήρως προσαρμοσμένο «, λέει η ιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος του Studio (MDR) Lisa Hirsch. «Είχα δοκιμάσει το κλασσικό Pilates και μου άρεσε, μέχρι που συναντήθηκα με τον KE Evans σε ένα άλλο στούντιο κι έμαθα πραγματικά πόσο ιδιαίτερη είναι η μέθοδος Lagree. Βοήθησε να αλλάξω το σώμα μου . »
Η Hirsch άνοιξε το πρώτο της στούντιο το 2011 και τώρα έχει ήδη, άλλα τρία!

«Επιτρέπει στο σώμα να μετατοπίζεται ομαλά από μία άσκηση σε άλλη, αυξάνοντας τον καρδιακό ρυθμό και επιτιθέμενο σε όλους τους μυς, με πολύ εστιασμένο τρόπο», λέει η Lisa Hirsch.

 

«Στράφηκα προς αυτό γιατί με πονάνε τα γόνατά μου. Από όταν ήμουν νέα δεν μπορούσα να γυμνάζομαι όπως οποιοσδήποτε άλλος» εξομολογείται και η Κολομβιανή σταρ Σοφία Βεργκάρα!

Κάθε τμήμα έχει το πολύ 10 άτομα και ο προπονητής ασχολείται με τον καθένα ξεχωριστά, όπως στο πιλάτες. Ένα 50λεπτο πρόγραμμα ισορροπώντας πάνω στην ειδική πλατφόρμα. Το αποτέλεσμα είναι σαν να κάνεις 10 λεπτά σανίδα ασταμάτητα!

Σε μόλις 50 λεπτά, θα έχετε μια υψηλής έντασης άσκηση ολόκληρου του σώματος, χωρίς καμία επίδραση στις αρθρώσεις ή τη σπονδυλική σας στήλη. Ιδίως επειδή είναι τόσο αποτελεσματικό, πρέπει να το κάνετε μόνο τρεις φορές την εβδομάδα, για να δείτε αποτελέσματα. Αλλά προειδοποιώ, είναι δύσκολο!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here