Μαργαριτάρι λευκό μανικιούρ: η απίθανη τάση των νυχιών

Μαργαριτάρι λευκό μανικιούρ: η απίθανη τάση των νυχιών

Μαργαριτάρι λευκό μανικιούρ: η απίθανη τάση των νυχιών

Είναι το μανικιούρ που οι ειδικοί ομορφιάς μιλούν, το πιο διακριτικό και κομψό και ταυτόχρονα, το πιο ευέλικτο: θα σας εξυπηρετήσει για κάθε περίσταση (από έναν γάμο, έως μια προπόνηση στο γυμναστήριο). Σας τα λέμε όλα για την εκπληκτική τάση στα νύχια που θα ενισχύσει επίσης το μαύρισμα στα χέρια σας.

Μαργαριτάρι λευκό μανικιούρ: η απίθανη τάση των νυχιών

Κατ ‘αρχάς, κάθε ειδικός στην ομορφιά και ειδικά στα νύχια θα το λατρέψει: ο μαργαριταρένιος τόνος είναι διακριτικός, κομψός και trendy. Η αντίθεση στην έκρηξη του χρώματος των τάσεων αυτού του καλοκαιριού .

Δεν είναι τόσο γοητευτικό όσο ένα φωτεινό λευκό, αλλά πολύ πιο «ουδέτερο», με φωτεινές λάμψεις που στολίζουν τα χέρια, ακόμη και τα αναζωογονούν. Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ονόματα όπως η Betina Goldstein ήδη λάμπουν με αυτό στα χέρια τους.. Είναι προφανές: οι ακτίνες του ήλιου αντανακλώνται με σχεδόν μαγικό τρόπο σε αυτό το μαργαριτάρι που προσομοιώνει τη φυσική λάμψη των θαλασσινών οστράκων. Ένας κομψός τρόπος να φοράτε καλοκαίρι στα νύχια σας.

Μαργαριτάρι λευκό μανικιούρ: η απίθανη τάση των νυχιών

Πώς να το φορέσετε σωστά

Αυτό το μανικιούρ φαίνεται πιο κομψό με κοντά νύχια ή σε σχήμα αμύγδαλο. Παρόλο που είναι τόσο ευπροσάρμοστο, ταιριάζει απόλυτα στα ακρυλικά νύχια σε στυλ στιλέτο ή σε μανικιούρ τετράγωνου σχήματος.

Βεβαιωθείτε ότι ο τόνος προσομοιώνει στο χρώμα ενός μαργαριταριού, δεν είναι μόνο μια λάμψη. Και αν θέλετε να το κάνετε σωστά, ακολουθήστε την ασφαλή οδό. Υπάρχει ένα βερνίκι που το επιτυγχάνει τέλεια: είναι ο αριθμός  889, Perle Blanche, από τη νέα συλλογή Le Vernis de Chanel (28 €) . Ένας τόνος μαργαριταριού σε λευκό, τόσο απαλό που μοιάζει ουδέτερο και είναι διαμορφώσιμος, δηλαδή, αποφασίζετε πόσο έντονο τόνο θα δώσετε στο χρώμα με κάθε πέρασμα.

Προσπαθήστε να επιδείξετε περιποιημένα χέρια , γιατί αυτό το χρώμα φέρνει απαιτήσεις μαζί του. Φροντίστε τα χέρια σας με ένα καλό λάδι επιδερμίδας και κρέμες που τα διατηρούν ενυδατωμένα.

Αγκαλιάστε τις ανοιξιάτικες νύχτες σε όλο τους το μεγαλείο, γιατί το μαργαριτάρι μανικιούρ σας θα λάμπει εξίσου κάτω από τον ήλιο όπως και κάτω από την πανσέληνο