Έλενα Παπαρίζου: Η αποκάλυψη για τα botox που έκανε

Έλενα Παπαρίζου: Η αποκάλυψη για τα botox που έκανε

Έλενα Παπαρίζου: Η αποκάλυψη για τα botox που έκανε

Την Έλενα Παπαρίζου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής “Mega Kαλημέρα” στις πρόβες των Madwalk και εκείνη μίλησε για τη τη σχέση της με τον χρόνο αποκαλύπτοντας ότι φέτος έκανε baby botox για πρώτη φορά, τη σχέση που έχει με τις δουλειές του σπιτιού ενώ αναφέρθηκε και στο κεφάλαιο Eurovision.

«Είχα 8 χρόνια να εμφανιστώ στα Madwalk γιατί ποτέ δεν συνέπιπταν οι χρόνοι μας. Στη σκηνή θα είναι όλα λευκά… Πολλά παιδιά με συναντούν και μου λένε ότι έχουν μεγαλώσει μαζί μου, έχω  μεγαλώσει και εγώ. Εγώ δουλεύω από 17χρονών, είναι χαρά μου να το ακούω αυτό το πράγμα. Ακόμα και η Δέσποινα Βανδή μεγάλωσε με τα τραγούδια μου.

Ο σύζυγός μου δε ξέρω αν θα έρθει να με δει στα Madwalk, δε τον έχω ρωτήσει ακόμα, δουλεύει και αυτός πάρα πολύ. Στο σπίτι μου θα κάνω τα πάντα, μου αρέσει πολύ να φροντίζω το σπίτι μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να σκουπίζω, να σφουγγαρίζω, μου αρέσει πολύ να κρεμάω σωστά τα ρούχα γιατί έχω μια μανία με την ντουλάπα μου, θέλω τα λευκά ρούχα να είναι σε λευκές κρεμάστρες, μου αρέσει πάρα πολύ το σπίτι.

Μου αρέσει να ωριμάζω στη ζωή μου, δέχομαι τις αλλαγές που γίνονται και στο σώμα μου κτλ. Τα αποδέχομαι. Το ότι δεν είμαι 20 μου δίνει την ευκαιρία να καμαρώσω τα 20χρονα. Φέτος έκανα πρώτη φορά κάτι  baby botox για να δοκιμάσω, μια χαρά νομίζω δεν είναι πολύ.

Για τη Eurovision δε μου έχει τύχει το κατάλληλο τραγούδι την κατάλληλη στιγμή. Εννοείται θα πάω, την αγαπώ την πατρίδα μου και θα μπορούσα άνετα να την εκπροσωπήσω».

Συνέντευξη Ευτυχίας : Έλενα Παπαρίζου