Φαίη Σκορδά: Τα σχέδια για το καλοκαίρι, μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Ηλιόπουλο

Φαίη Σκορδά: Τα σχέδια για το καλοκαίρι, μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Ηλιόπουλο

Φαίη Σκορδά: Τα σχέδια για το καλοκαίρι, μετά τον χωρισμό από τον Νίκο Ηλιόπουλο

Η τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει σιγά – σιγά στο τέλος της και η Φαίη Σκορδά έχει ήδη κάνει τα σχέδιά της για το καλοκαίρι.

Η οικοδέσποινα του “Πρωινού” περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα ετοιμάσει βαλίτσες για τον αγαπημένο της προορισμό, που δεν είναι άλλος από τη Χαλκιδική, εκεί δηλαδή που νιώθει σαν το σπίτι της. Σύμφωνα με τη Real, η Φαίη Σκορδά πρόκειται να επισκεφτεί το “πρώτο πόδι” της Χαλκιδικής, έχοντας στο πλευρό της τον 10χρονο Γιάννη και τον 7χρονο Δημήτρη.

Περίπου έξι μήνες μετά από το χωρισμό της από τον Νίκο Ηλιόπουλο, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια έκλεισε τους λογαριασμούς της με τον πρώην σύντροφό της, μετά και το unfollow στα social media, και συνεχίζει τη ζωή της με τους καλύτερους οιωνούς.

Η Φαίη Σκορδά έχει επιλέξει να διαχειρίζεται διακριτικά και με πολλή προσοχή θέματα που αφορούν στα προσωπικά της, καθώς δεν θέλει να επηρεάζεται η οικογενειακή ισορροπία, που για εκείνη είναι η σημαντικότερη όλων.

Μετά από τις 15 Ιουλίου, που ολοκληρώνεται το “Πρωινό” για τη φετινή σεζόν, θα ξεκινήσουν οι διακοπές της. Μέλημά της είναι να είναι ξέγνοιαστες, ώστε να γεμίσουν ακόμα ένα καλοκαίρι με όμορφες αναμνήσεις.

Η Φαίη Σκορδά σκοπεύει να περάσει ποιοτικό χρόνο με τους γονείς της, Εύα και Δημήτρη, τους φίλους και τους συγγενείς της.

Τις ημέρες που οι γιοι της θα απολαμβάνουν τις διακοπές τους μαζί με τον μπαμπά τους, Γιώργο Λιάγκα, η παρουσιάστρια σκοπεύει να τακτοποιήσει όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της.

 

Φαίη Σκορδά: «Ακουμπήσατε την πιο ευαίσθητη χορδή μου – Για μένα είναι αγία αυτή η γυναίκα»