Κατερίνα Καραβάτου: Φώτο με τα παιδιά της να παίζουν μπουγέλο

Κατερίνα Καραβάτου: Φώτο με τα παιδιά της να παίζουν μπουγέλο

Κατερίνα Καραβάτου: Φώτο με τα παιδιά της να παίζουν μπουγέλο

Με μπουγέλο μας καλημέρισε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Καλημέρα με μπουγέλο! Ποιος θα νικήσει; Εύκολο: θα νικήσει η χαρά! Η χαρά πρέπει πάντα να νικάει.», σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία που δείχνει τα παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα να παίζουν μπουγέλο.

Κατερίνα Καραβάτου: Φώτο με τα παιδιά της να παίζουν μπουγέλο

Η Κατερίνα Καραβάτου είχε κάνει ένα μικρό διάλειμμα σε ό,τι είχε να κάνει με αναρτήσεις από την οικογένειά της. Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες έχει κάνει ένα καλό comeback και μας δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά της. Όπως η σημερινή.

Τα παιδιά για να αντιμετωπίσουν τη ζέστη άρπαξαν τα νεροπίστολά της, άνοιξαν το λάστιχο και άρχισαν να παίζουν μπουγέλο. Τι καλύτερο από αυτό. Ένα τόσο απλό καλοκαιρινό παιχνίδι μπορεί να γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις ένα παιδί. Σίγουρα και εσείς κρατάτε καλά φυλαγμένες αυτές τις αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία έτσι δεν είναι;

Αυτό θέλει να δείξει η παρουσιάστρια μέσα από την ανάρτησή της. Όπως πολύ σωστά σχολίασε σημασία σε αυτό το παιχνίδι δεν έχει ποιος θα κερδίσει ή ποιος θα βρέξει περισσότερο τον άλλο. Σημασία έχει η ευτυχία, η χαρά και το γέλιο που βγαίνει μέσα από αυτό.

Καλοκαίρι = Όμορφες αναμνήσεις και μοναδικές στιγμές

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια. Η αγάπη, η ευγένεια και η ανθρωπιά είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει και αυτό θέλουν να περάσουν και στα παιδιά τους οι δύο γονείς.

Τώρα που καλοκαίριασε θα έχουν τον χρόνο να απολαύσουν όμορφες οικογενειακές στιγμές και να δημιουργήσουν νέες αναμνήσεις, όπως κάνουν άλλωστε κάθε χρόνο. Το καλοκαίρι είναι μια εποχή που λατρεύουν πολύ και αυτό φαίνεται από τις αναρτήσεις που κάνουν κάθε χρόνο τέτοιο καιρό.

Κρατερός Κατσούλης: «Δεν θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε ξανά με την Κατερίνα Καραβάτου»

 

Κρατερός Κατσούλης – Κατερίνα Καραβάτου: Έχουν περάσει κρίσεις στο γάμο τους;