Κάθε 8 δευτερόλεπτα μια γυναίκα στον κόσμο αγοράζει αυτό το τop κραγιόν

Κάθε 8 δευτερόλεπτα μια γυναίκα στον κόσμο αγοράζει αυτό το top κραγιόν

Μπορεί η προστατευτική μάσκα να έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεών μας, όμως όταν οι συνθήκες και ο χώρος το επιτρέπει, θέλουμε να φοράμε το αγαπημένο μας κόκκινο κραγιόν που μας ”στέρησε” η πανδημία.

Επιμέλεια: Κατρίνα Πίτρακκου

Και όπως φαίνεται για τις περισσότερες γυναίκες στον κόσμο το κόκκινο κραγιόν είναι συνώνυμο με ένα συγκεκριμένο προϊόν: Το Ruby Woo της MAC φυσικά!

Η beauty editor Maxine Eggenberger επισημαίνει πως «πέρυσι συνολικά πουλήθηκαν σε όλο τον κόσμο πάνω από 50 εκατομμύρια κραγιόν MAC». Ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά ήταν αποχρώσεις του κόκκινου, όπως οι Devoted to Chili, Chili και Ruby Woo.

Κάθε 8 δευτερόλεπτα μια γυναίκα στον κόσμο αγοράζει αυτό το top κραγιόν

Top quality Ruby woo matte lipstick red lipstick Professional Cosmetics Long Lasting Waterproof Lips|Lipstick| - AliExpress

«Είναι ένας σχετικά οικονομικός τρόπος να δώσουμε μια άμεση ώθηση στην αυτοπεποίθηση, στη διάθεσή μας, είτε θέλουμε να νιώσουμε σέξι είτε να δημιουργήσουμε ένα επαγγελματικό και ταυτόχρονα μοντέρνο look» απαντά η makeup artist των MAC, Lesley Keane.

Κάθε 8 δευτερόλεπτα μια γυναίκα στον κόσμο αγοράζει αυτό το top κραγιόν

RUBY WOO LIPPY in 2020 | Mac lip pencil, Ruby woo, Mac lipsΤο Rubby Woo το φωτεινό αυτό κόκκινο που λάτρεψαν ακόμα και μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ γεννήθηκε το 1999, στο πλαίσιο της σειράς Retro Matte Lipsticks, αλλά είναι το μόνο από τα πρώτα έξι κραγιόν της που διατηρείται μέχρι σήμερα σε κάθε συλλογή του brand αφού υπολογίζεται ότι παγκοσμίως πωλείται ένα κομμάτι του περίπου κάθε οκτώ δευτερόλεπτα.