Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στα fake news ότι παντρεύτηκε

Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στα fake news ότι παντρεύτηκε 

Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στα fake news ότι παντρεύτηκε 

Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στα fake news ότι παντρεύτηκε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου, αφού η είδηση ότι παντρεύονται μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Δανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στα fake news ότι παντρεύτηκε 

Τι κι αν η εκπομπή “Το Πρωινό” επέμενε ότι ο γάμος τους θα γίνει την Παρασκευή 04/06 στη Σύρο, τελικά δεν έγινε ποτέ. Μάλιστα, η Δανάη Μιχαλάκη, το απόγευμα της Παρασκευής, βρισκόταν στο θέατρο για τις πρόβες της παράστασης “Σεσουάρ για Δολοφόνους”, αντί να γλεντάει στο νησί μαζί με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η τηλεοπτική «Δρόσω» από τις «Άγριες Μέλισσες» τόνισε στην συνέχεια, στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»:

«Άκουσα ότι παντρεύομαι αλλά δεν πρόλαβα, δεν μου το είπαν κι εμένα πιο νωρίς να πάω. Εδώ είμαι, προφανώς δεν έχει γίνει κάτι. Θα αλλάξουν πάρα πολλά πράγματα με όλα αυτά που έχουν γίνει αυτές τις μέρες, που έχουν αναστατωθεί για κάποιο λόγο, δεν μπορούν να κοιμηθούν οι άνθρωποι αν δεν μάθουν πότε είναι ο γάμος και πότε όχι. Μάλλον θα γίνει τέλος καλοκαιριού κάπου στην Αθήνα, σε κλειστό κύκλο», εξομολογήθηκε η Δανάη Μιχαλάκη.

«Είναι αστείο, μου φάνηκε πάρα πολύ αστείο που μπήκε κόσμος σε αυτή τη διαδικασία (σ.σ. να πάει στη Σύρο), ελπίζω να πέρασε καλά, να έκανε καμιά βουτιά και να βγήκε και κάτι καλό» ανέφερε χιουμοριστικά η ηθοποιός.

«Είναι ουρανοκατέβατα αυτά που έρχονται στον κόσμο και γράφονται. Τίποτα, δεν είμαι έγκυος», ξεκαθάρισε η Δανάη Μιχαλάκη απαντώντας στις φήμες περί εγκυμοσύνης.

Το πρωί της Δευτέρας, η τηλεοπτική Δρόσω της σειράς “Άγριες Μέλισσες” έδωσε τη δική της απάντηση στις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται μέσα από την εκπομπή “Στην Φωλιά των ΚουΚου“. Η δημοσιογράφος Δήμητρα Καλφούτζου επικοινώνησε με τη Δανάη Μιχαλάκη και εκείνη έδειξε ενοχλημένη με όσα ακούστηκαν για τη σχέση της.

“Δεν ξέρω πως προέκυψε όλο αυτό το θέμα. Είναι προσωπικό ζήτημα και δεν μιλάω ποτέ γι’ αυτά. Δεν θα το κάνω ούτε τώρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά.