Σε αυτόν τον πλανήτη, όσο μεγαλώνεις, ζητάς άνεση! Γι’αυτό δεν είναι περίεργο να βλέπουμε τα μοντέλα Victoria’s Secret να βγαίνουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης και του Λος Άντζελες μ’ ένα παπούτσιι πιο κατάλληλο για βόλτα στη λαική. Και όμως! Η επανάσταση που αποκαλείται «παπούτσι του παππού» “grandpa sneaker” έφτασε ! 

Φίρμες, όπως Balenciaga και Yeezy, δύο εκ των οποίων έχουν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν ένα ογκώδη παπούτσια. Σίγουρα σου εξασφαλίζουν το να τραβήξεις αναπόφευκτα τα βλέμματα! Όπως  δείγματα του treet style αστέρων σαν την Kendall Jenner, και, ναι, και της Victoria’s Secret στο Fashion Show.

Αυτό δεν σημαίνει, φυσικά, ότι πρέπει να είσαι σούπερ μοντέλο για να υποστηρίξεις την τάση! Τα παπούτσια με δέρμα από ινδικά χοιρίδια φόρεσαν η Bella Hadid, η Teyana Taylor και η Elsa Hosk κι επέλεξαν να τα συνδυάσουν με παρόμοια κομμάτια όπως τα κλασικά κουστούμια, οι κάλτσες και τα μαμαδίστικα τζιν.

Δοκίμασέ τα με φαρδιά πουλόβερ !

Σίγουρα, μερικές φορές πιο σπορ ή περισσότερα ανδρικά παπούτσια φαίνονται ωραία και με ένα χαλαρό φόρεμα, αλλά καλύτερα μην το δοκιμάσετε αν δεν είστε τοπ του είδους. Ολοκληρώστε το σύνολο  με μια τσάντα Chanel ή κάλτσες Gucci ή κάτι παρόμοιο!

www.igynaika.gr