Βίκυ Καγιά: Η βασίλισσα του GNTM αποχωρεί από το reality – Οι ατάκες που έγραψαν ιστορία

Βίκυ Καγιά: Η βασίλισσα του GNTM αποχωρεί από το reality – Οι ατάκες που έγραψαν ιστορία

Βίκυ Καγιά: Η βασίλισσα του GNTM αποχωρεί από το reality – Οι ατάκες που έγραψαν ιστορία

Η Βίκυ Καγιά μέχρι πρότινος αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του Greece’s Next Top Model. Ωστόσο, το βράδυ της Πέμπτης 15/4, το Star εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφερόταν ότι η γνωστή παρουσιάστρια θα συνεχίσει για 6η σεζόν να παρουσιάζει το Shopping Star, ενώ θα είναι και η οικοδέσποινα του ανανεωμένου Dancing With The Stars.

Μετά από τρεις υπέροχους κύκλους η Βίκυ Καγιά αποχαιρετά το GNTM, κλείνοντας έτσι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική πορεία της. Η παρουσία της στο reality μόδας ήταν καθοριστική, καθώς με τον χαρακτήρα και το ταμπεραμέντο της συνέβαλε τα μέγιστα στην επιτυχία του τηλεοπτικού προγράμματος.

Πέραν της αδιαμφισβήτητης εμπειρίας της και των γνώσεών της για το χώρο της μόδας, ο χαρακτήρας, το χιούμορ και οι αξέχαστες ατάκες της βοήθησαν στο να αφήσει το στίγμα της και να μείνει στη συνείδηση του κοινού ως η βασίλισσα του GNTM.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το Happy Day αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησης της Βίκυς Καγιά από το reality μόδας, στο οποίο ήταν αναπόσπαστο κομμάτι του.

«Επουδενί δεν είναι υποβάθμιση, αντιθέτως είναι αναβάθμιση. Όπως μου είπαν κύκλοι του Star, είναι μια ομαλή διαδοχή που έγινε από κοινού. Κοινή συναινέσει αποφάσισαν ότι η Βίκυ Καγιά θα μεταπηδήσει στο DWTS. Για το προφίλ του καναλιού, δεν γίνεται η Βίκυ Καγιά να έχει τρία τηλεοπτικά προϊόντα, τρία μεγάλα projects του σταθμού. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα βγει στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της σεζόν. Στο Star θεωρούν ότι έχει τέτοια δυναμική το GNTM, που μπορεί να συνεχίσει και χωρίς την Βίκυ Καγιά. Δεν έχει αποσαφηνιστεί αν θα αντικατασταθεί. Σίγουρα παραμένουν οι τρεις κριτές και ο Γιώργος Καράβας. Η Βίκυ Καγιά ήθελε να παρουσιάσει το Dancing With The Stars» τόνισε η δημοσιογράφος.

Πάρε μια γεύση από τις απολαυστικές ατάκες που μας έκαναν να κλάψουμε… από τα γέλια!