Νέο πρόσωπο-σώμα : όλα τα μυστικά των διασήμων.
Όλοι θέλουμε  το καλύτερο μας πρόσωπο όταν έρχεται ο καιρόςτων διακοπών ίσως για να επισκεφθούμε  φίλους ή για να γμωρίσουμε νέους! Τα καλύτερα χαρακτηριστικά μας μπορούν να αναδείξουν ένα νέο κούρεμα ή ένα χαριτωμένο κοκτέιλ φόρεμα. Φυσικά, υπάρχουν φορές που κοιτάζοντας πίσω στις φωτογραφίες σας δεν αισθάνεστε υπέροχα. Ευτυχώς, υπάρχουν γρήγοροι τρόποι για να φρεσκάρετε την εμφάνισή σας με τη βοήθεια των ειδικών, αν ανήκετε στις τολμηρές, ώστε να μπορείτε να λάμψετε στην επόμενη φωτογραφία,αν είστε λάτρεις των social media.

Θεραπείες ιδανικές για να τελειοποιήσει την εικόνα σας, ενώ παράλληλα σας κάνουν να αισθάνεστε σαν μια διασημότητα. Υπάρχουν βασικές θεραπείες, όπως χημικά πίλινγκ ή φυτικά, το Botox και τα δερματικά πληρωτικά (dermal fillers) για να βοηθήσουν τις  ενοχλητικές γραμμές, μαζί με πολλές άλλες διαδικασίες ενδυνάμωσης.

Ένας τρόπος για να πειραματιστείτε για ωραίο δέρμα είναι η αποτρίχωση με λέιζερ, για να θεραπεύσετε μια δυσάρεστη κατάσταση που μοιάζει με μουστάκι, για παράδειγμα να διορθώσετε τα φρύδια.Πολλά spa,ινστιτούτα και ιατρεία προσφέρουν το microblading (μικροβλάστωμα), όπου το φρύδι γεμίζουν  μη διαρκείς χρωστικές για να δημιουργήσουν πιο πλούσια, ακόμα φρύδια.
Για πιο ομαλή επιδερμίδα, η microdermabrasion  απαλά απολεπίζει και λειαίνει και αντιμετωπίζει τον ανομοιογενή τόνο του δέρματος, να μειώσει τους άσχημους πόρους και να ελαχιστοποιήσει την εμφάνιση των ουλών.
Ή ίσως θα θέλατε να αδυνατίσετε ένα σημείο στο σώμα σας πριν σκοντάψετε σε αυτό το μικρό μαύρο φόρεμα στη βιτρίνα. Οι μη επεμβατικές υπηρεσίες μείωσης λίπους, όπως το Coolsculpting, μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε το ανεπιθύμητο λίπος.
Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε την κάμερα είναι με το χαμόγελό σας.
Η λεύκανση των δοντιών με λέιζερ μπορεί να τονίσει την ισχύ των δοντιών σας σαν μαργαριτάρια. Ο οδοντίατρός σας θα καλύψει τα δόντια σας με έναν παράγοντα λεύκανσης και θα απομακρύνει τους λεκέδες.

Ή ίσως είστε έτοιμες να διορθώσετε το χαμόγελο σας. Το Invisalign (διαφανές τιράντες) είναι ένας διακριτικός τρόπος για να ισιώσετε τα δόντια σας. Με προγράμματα θεραπείας που ικανοποιούν τις ορθοδοντικές ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, μπορείτε εύκολα να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση ανά πάσα στιγμή. Και όταν είστε σε διακοπές, απλώς αφαιρέστε τον ευθυγραμμιστή σας για να φάτε.

Η πιο σημαντική είναι η ψυχική προσέγγιση που υιοθετείτε για την εμφάνισή σας. Αν τελικά σας αγαπάτε και χωρίς όλα αυτά.

Όλοι έχουμε πράγματα που δεν μας αρέσουν . Αντί να κάνετε αλλαγές μέσω της κριτικής και της αυτοσυνείδησης, δοκιμάστε να φτάσετε ένα σημείο αγάπης για τον  εαυτό σας. Και αν αποφασίσετε να κάνετε κάτι, κάντε το για τον εαυτό σας, όχι για τους άλλους.

Εξάλλου, αν η οικογένειά σας και οι φίλοι σας είναι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές σας ή τους πιο ειλικρινείς κριτικούς, είναι σημαντικό ναυποστηρίζετε ο ένας τον άλλο. Η θετική σας ενέργεια είναι βέβαιο ότι θα λάμψει και θα εμπνεύσει, και αυτή θα είναι η διαφορά που θα κάνει τη πιο μόνιμη εντύπωση!