Νίκος Μουτσινάς: «Μπλοκ» στον Βαλάντη στο «Καλό Μεσημεράκι»

Νίκος Μουτσινάς: «Μπλοκ» στον Βαλάντη στο «Καλό Μεσημεράκι»

Νίκος Μουτσινάς: «Μπλοκ» στον Βαλάντη στο «Καλό Μεσημεράκι»

Ο Βαλάντης αποχώρησε πριν δύο εβδομάδες από το Survivor και πριν δύο ημέρες επέστρεψε στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο.

Όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο «Happy Day» ο Νίκος Μουτσινάς αρνείται να έρθει ο τραγουδιστής καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» εξαιτίας της συμπεριφοράς που είχε στο reality επιβίωσης.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor παραδοσιακά κάνει τις πρώτες δηλώσεις του στο Love It – κάτι που στην περίπτωση του Βαλάντη δεν συνέβη – στη συνέχεια πάει καλεσμένος στον Νίκο Μουτσινά και μετά στην Ιωάννα Μαλέσκου.  Αυτή η σειρά φαίνεται να μην τηρηθεί.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε εξαρχής ότι δεν θέλει να τον φιλοξενήσει στην εκπομπή του, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αντιδράσει μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι» στα λεγόμενα του Βαλάντη.

Η πρώην σύζυγος του Βαλάντη, Έλενα Γκρέκου μίλησε στο Happy Day και αποκάλυψε: «Έχουν γίνει πράγματα που δεν έχουμε δει και είμαι σίγουρη ότι ο Βαλάντης θα μιλήσει για το πόσο δύσκολα πέρασε στο Survivor. Υπάρχει παρασκήνιο που δεν έχουμε δει».