BLACK FRIDAY ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ? Γιατί  Όχι !

Αν επιλέξατε ήδη τα mediASPIS σίγουρα θα έχετε αισθανθεί σαν το σπίτι σας! Θα θέλαμε να μεταφέρουμε την απόλαυση που νιώσαμε και την αίσθηση ότι ο χρόνος μας εκεί μαζί τους είναι ευεργετικός για τον εαυτό μας!

Είχαμε την καλύτερη εμπειρία από όλη την ομάδα της mediASPIS και το ίδιο θα βιώσετε κι εσείς.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε την ομάδα της mediASPIS!

Στη διάθεσή μας είναι οι πλέον άρτια καταρτισμένοι επιστημονικοί συνεργάτες κι αυτό αποτελεί το μυστικό της επιτυχίας!

FACEBOOK

 

 

Προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες που σας αφήνουν να νιώσετε «χαϊδεμένες» και γεμάτες αυτοπεποίθηση!

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές! 

FACEBOOK

Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις φροντίδας της επιδερμίδας για να κρατήσουμε καλά το σώμα και το πρόσωπό μας. Αυτές οι υπηρείες ομορφιάς είναι μόνο μερικά παραδείγματα των όσων προσφέρουν στην mediASPIS που εστιάζουν στην ομορφιά σας και την υγιεινή ρουτίνα για τον εαυτό σας.

Και ναι! Υπάρχει για εμάς και E-Shop !

Στό κέντρο mediASPIS μπορείτε να αφεθείτε στα θεραπευτικά αγγίγματα εξειδικευμένων επαγγελματιών. Σας παρέχουν τις έμπειρες πρακτικές γνώσεις με περισσή φροντίδα στην αναζωογόνηση του σώματος, στη διατήρηση της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ με LASER

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ με LASER

LASER ND YAG ή ALEXANDRIDE

Αποτρίχωση με Laser Nd Yag ή Diode γενιάς Alexandride σύμφωνα με την ποιότητα της τρίχας σας!!! 180€ Full μπικίνι για ένα ετήσιο πρόγραμμα έξι (6) συνεδριών.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ

Απαλλαγείτε από τις ρυτίδες! 150€ για (4) ολοκληρωμένες θεραπείες ανανέωσης της επιδερμίδας σε 9 στάδια, με τη νέα επαναστατική μέθοδο του μηχανήματος FACELED που κάνει διάγνωση με μικροκάμερα και 4 θεραπείες αντηλιακής προστασίας.

ΘΕΡΑΠΕΙΑ CRYOLIPOLYSIS

ΘΕΡΑΠΕΙΑ CRYOLIPOLYSIS

ΑΠΑΛΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ

Απαλλαγείτε άμεσα από το Τοπικό Πάχος με τη νέα μη επεμβατική θεραπεία λιπογλυπτικής σώματος Cryolipolysis! Μόλις 160€ για δύο (2) συνεδρίες για άμεσα και ορατά αποτελέσματα στο σώμα σας με τον μοναδικό συνδυασμό Κρυολιπόλυσης και cavitation.

 

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ Το laser αποτελεί μία από τις τεχνικές για τη μόνιμη εξάλειψη της τριχοφυΐας.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ Καθαρισμός – Ακμή – Ανάπλαση – Μεσοθεραπεία – Peeling – Σύσφιξη με μηχάνημα

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ Περισσότερη ενέργεια και λιγότερη κόπωση σημαίνουν ισορροπημένη διατροφή.

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Υπηρεσίες ιατρικής αισθητικής για ολοκληρωμένη και θεαματική ανάπλαση προσώπου.

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές! 

Το mediASPIS είναι ένα πρότυπο κέντρο παροχής αισθητικών δερματολογικών πράξεων με χαρακτήρα διορθωτικό και θεραπευτικό ενάντια σε όλες τις μορφές της γήρανσης έτσι όπως αυτή εκδηλώνεται στο πρόσωπο ή το σώμα μας.
Παρέχονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες διάγνωσης και αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με τη χρήση των πιο σύγχρονων μεθόδων και συστημάτων Laser 4ης κλάσης.


Λειτουργούν οργανωμένα τμήματα κλασικής δερματολογίας, ιατρείο ακμής, χημικά peelings, τμήμα αντιμετώπισης ευρυαγγειών και φλεβών κάτω άκρων, ενέσιμα εμφυτεύματα, οριστική και μόνιμη αποτρίχωση.


Ο χώρος είναι εξοπλισμένος με τα πιο σύγχρονα τεχνικά μέσα και άρτια στελεχωμένος με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό με εκπαίδευση στο εξωτερικό.

 

FACEBOOK

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ
Εργαζόμαστε για εσάς χρησιμοποιώντας ό,τι πιο εξελιγμένο από άποψη τεχνολογίας και κοσμετολογίας υπάρχει, σεβόμενοι το πρόβλημά σας και θέτοντας, από κοινού, τους στόχους.
Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
Στο MEDIASPIS πιστεύουμε ότι η ομορφιά είναι θέμα επιλογής και όχι θέμα τύχης. Γι’ αυτό και χρησιμοποιούμε την Επιστήμη, έχοντας την ασφάλεια εξειδικευμένης επιστημονικής ομάδας.
ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ
Η εξειδικευμένη γνώση μας, η συνεχής εκπαίδευση στις πιο σύγχρονες θεραπείες και μεθόδους και η επιλογή των πλέον άρτια καταρτισμένων επιστημονικών συνεργατών, αποτελούν το μυστικό της επιτυχίας μας.

Δοκιμάστε νέες τεχνολογίες και απολαύστε τις συμφέρουσες υπηρεσίες στα  mediASPIS

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές! 

FACEBOOK

ULTHERA
Εκμεταλλεύεται τη δύναμη των υπέρηχων. Δέρμα σφριγηλό και τονωμένο. Διεγείρει τους φυσικούς μηχανισμούς του οργανισμού. Χωρίς παρενέργειες.

FACELED ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
Ολοκληρωμένη θεραπεία ανανέωσης της επιδερμίδας προσώπου, με το επαναστατικό σύστημα LED. Διάγνωση συνδετικού ιστού, γήρανσης και ελέγχει για ευρυαγγείες και λιπαρότητα.

ΙΑΤΡΙΚΟ CAVITATION
Μείωση Τοπικού πάχους & κυτταρίτιδας με διπλή Θεραπεία LPG & Cavitation στο Κέντρο Κοσμητικής Ιατρικής MediAspis. Για την εξάλειψη του τοπικού πάχους και των ατελειών.

SOLARIUM
Ακτινοβολία, παρόμοια με την ακτινοβολία που δεχόμαστε από τον ήλιο. Συμβάλλει στο μαύρισμα του δέρματός μας. Η διαδικασία αυτή διαρκεί από 5 έως 20 λεπτά.

Δείτε εδώ όλες τις προσφορές!

Το MEDIASPIS βρίσκεται στο Περιστέρι – Π.Τσαλδάρη 16 – 1.ος όροφος και μόλις λίγα μέτρα από τον σταθμό του ΜΕΤΡΟ – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

FACEBOOK