Ο «παράδεισος» του Κώστα Κεντέρη στα Ζαγοροχώρια!

Διεκδικεί δικαίως τον τίτλο του πιο όμορφου μπαλκονιού στην χαράδρα του Βίκου αλλά και στους οικισμούς μικρό και μεγάλο Πάπιγκο.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ και παγκόσμιος πρωταθλητής, Κώστας Κεντέρης
Ο Κώστας Κέντερης τα άφησε όλα πίσω του και μαζί με τη σύζυγό του Ελσα Εξαρχου-Κεντέρη εγκαταστάθηκαν στο Μικρό Πάπιγκο στα Ζαγοροχώρια,

με τα δύο τους παιδιά, που σήμερα είναι 10 και 8 ετών, χωρίς παρ’ όλα αυτά να γνωρίζει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες για τη ζωή και την καθημερινότητα τους, καθώς ο Ολυμπιονίκης έχει να μιλήσει στον Τύπο για περισσότερο από 10 χρόνια.

Ο Παράδεισος του Κώστα Κεντέρη!

 

Το αρχικό κτίριο, το οποίο χρονολογείται από το 1700 και έχει μια θαυμαστή ιστορία, ανήκε στην οικογένεια της συζύγου του Κώστα και το ζευγάρι επένδυσε στην επέκταση του χρησιμοποιώντας τοπικές πρώτες ύλες όπως πέτρα, χώμα, αρμολόγι και τεράστιους κέδρινους κορμούς.

Το ξενοδοχείο αναπτύσσεται με απόλυτο σεβασμό στον -απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς- χώρο σε διάφορα επίπεδα, διεκδικώντας δικαίως τον τίτλο του πιο όμορφου μπαλκονιού στην χαράδρα του Βίκου αλλά και στους οικισμούς μικρό και μεγάλο Πάπιγκο.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao είναι ότι το ζευγάρι λειτουργεί από την Ανοιξη του 2012 στο πανέμορφο χωριό, στη σκιά των επιβλητικών πέτρινων πύργων της Αστράκας, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σε αισθητική και ανέσεις ξενοδοχεία της περιοχής. Πρόκειται για μια πανέμορφη ξενοδοχειακή μονάδα ευεξίας.