Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος κι «Ένας ουρανός μ’ αστέρια»

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος κι «Ένας ουρανός μ’ αστέρια»
Τραγουδάει (και μαγεύει) στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό. Με πολλά αστέρια

Ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος εμφανίζεται στο cocktail bar «Sky secrets of Athens», στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης ως τις 6 Αυγούστου

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

 

Τις Πέμπτες του Ιουλίου ως και αρχές Αυγούστου (9, 16, 23, 30/7 και 6/8) εμφανίζεται στο cocktail bar «Sky secrets of Athens», στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, με το πρόγραμμα «Ένας ουρανός μ’ αστέρια». Το μπαρ του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης είναι δροσερό, αεράτο και όμορφο στην κορυφή της Πειραιώς, και ο Σταύρος τραγουδάει ιταλικά, ισπανικά και ελληνικά αγαπημένα τραγούδια, με κάμποσα αμερικάνικα εδώ κι εκεί, από ανάλαφρα μέχρι κλασσικά, όλα με τον δικό του, λίγο τροβαδούρικο, λίγο ιταλιάνικο, πολύ ελληνικό τρόπο. Στο πιάνο τον συνοδεύει ο Γιώργος Τσοκάνης και ο Χρίστος Θεοδώρου, η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Νίκου Τσαούση. Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 21.00.

Info
Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, «Ένας ουρανός μ’ αστέρια», Πέμπτες 9, 16, 23, 30 Ιουλίου και 6 Αυγούστου, στο “Sky secrets of Athens”, Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, Ταύρος. Κρατήσεις 69872403228.

Συνέντευξη Ευτυχίας: Σταύρος Σαλαμπασόπουλος

Σταύρος Σαλαμπασόπουλος