Είστε αναποφάσιστες, ενώ κοιτάζετε χρώματα για τα νύχια; Υπάρχει ένας συντριπτικός αριθμός δυνατοτήτων στο μανικιούρ το 2018! Θα σας βοηθήσουμε, λοιπόν, να περιορίσετε την αναζήτηση.

22 από τις αγαπημένες μας τάσεις των νυχιών του 2018 που μπορείτε να αρχίσετε να φοράτε αυτή τη στιγμή, από χρυσό ή μεταλλικό ασημί (είναι το νέο nude) ή κλασικό και λαμπερό βαθύ κόκκινο.

H Miss Pop αποκάλεσε τον σχεδιασμό νυχιών που δημιούργησε για το show του Jeremy Scott “cool, techno animal print”.

 Αυτό δεν είναι το συνηθισμενο γαλλικό σου μανικιούρ!

Η καλλιτέχνης νυχιών Essie Julie Kandalec εμπνεύστηκε από τα δίχρωμα παπούτσια της συλλογής Tanya Taylor, όταν δημιούργησε αυτή την κρεμώδη, άσπρη και βαθιά κόκκινη εμφάνιση νυχιών.

“Συνδυάσαμε ενδιαφέροντα και απροσδόκητα χρώματα μαζί”, δήλωσε ο Kandalec για το χρυσό στην Tanya Taylor, με ένα δροσερό μείγμα από ασήμι χρώμιο με άκρη στο χρώμα κοραλλιών.

Δες επίσης: ICONIC 2018 ! Βλέμμα Tom Ford – Pat Mcgrath!

Η μανικιούριστ Miss Pop δημιούργησε μανικιούρ “half moon” για τον Moschino σε μια σύγχρονη εκδοχή της Jackie O.

Τα γυαλιστερά μαύρα νύχια αναβαθμίστηκαν με ένα μεταλλικό-κόκκινο σχέδιο για τον Antonio Marras. Σημειωστε πως μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να ταιριάζετε το μανικιούρ με το μακιγιάζ των ματιών σας.

Το Glitter δεν είναι μόνο τάση στο μακιγιάζ. Στο Cushnie et Ochs, ο Kandalec έβαλε πινελιές σε τετράγωνα άκρα με μεταλλικό γυαλιστερό γυαλιστερό glitter σαν γαλλικό μανικιούρ. Το τετράγωνο σχήμα το υπογραμμίζει , λέει.

Το αφήνουμε στην κρίση σου αν θα τα λανσάρεις στη δουλειά ή σε ραντεβού, όμως είναι σίγουρα εντυπωσιακά! Στον Gareth Pugh, τα cobalt blue νύχια έγιναν σε εξαιρετικά μακρύ μήκος, με έναν κενό κατά μήκος των άκρων!

Το νέο nude το φυλάξαμε για το τέλος. Είναι περισσότερο ένα δροσερό μείγμα από καφέ και γκρι που φαίνονται να ταιριάζουν εξαιρετικά, σε όλους τους τόνους του δέρματος.