Οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνεις αφού πεις το Ναι!

Οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να κάνεις αφού πεις το Ναι!

Από την popi.antonopoulou Communication / Event Planning 

Πόπη Αντωνοπούλου

Είπες το μεγάλο Ναι!! – είναι η στιγμή για να ανεβάσεις στο Instagram μια σέλφι με το δαχτυλίδι των αρραβώνων σου, για να μάθουν οι φίλοι σου για το επόμενο βήμα σου, (πριν από τον γάμο),σωστά? Μην βιάζεσαι, πριν διαδώσεις τα νέα στο διαδίκτυο και πριν ξεκινήσεις να γράφεις to do lists ή να βρεις φόρεμα για την μαμά ή την κουμπάρα , έχεις να κάνεις τις παρακάτω κινήσεις:

 

Γιόρτασε!
Πριν τηλεφωνήσεις στην οικογένεια και στους φίλους σου για να τους πεις τα
ευχάριστα νέα, κάνε μια παύση και αφιέρωσε τη στιγμή στον μελλοντικό σου σύζυγο.
Βγείτε με τον αγαπημένο σας και πιείτε στην υγεία σας ένα ποτήρι σαμπάνια!
Διασκεδάστε οι δυο σας πριν ξεκινήσετε τις ανακοινώσεις και τις προετοιμασίες.


Μοιράσου τα υπέροχα νέα σου!
Ενημέρωσε πρώτα την οικογένειά σου – καλύτερα από κοντά – και έπειτα τους φίλους σου. Εάν η πρόταση έγινε ενώ βρισκόσουν χιλιόμετρα μακριά από τους δικούς σου, τότε μην παραλείψεις να κάνεις μια βιντεοκλήση για να ενημερωθούν για τα υπέροχα νέα σου και να θαυμάσουν και το δαχτυλίδι σου βεβαίως. Έπειτα μπορείς να το διαδώσεις άφοβα στα social για να ενημερωθούν φίλοι και followers για το #isaidyes

Κάνε ένα πάρτυ αρραβώνων!
Πριν ξεκινήσεις τα σχέδια και τις ετοιμασίες του γάμου, διοργάνωσε ένα πάρτι
έκπληξη αν προτιμάς να ανακοινώσεις τα νέα σε οικογένεια και φίλους μαζί. Μπορεί να είναι θεματικό ή και όχι. Έχε στο μυαλό σου ότι οι καλεσμένοι στο πάρτυ αρραβώνων θα είναι και καλεσμένοι στο γάμο, για αυτό σκέψου έξυπνα σχετικά με το ποιους και πόσους θα καλέσεις.

Κάνε τον οικονομικό προγραμματισμό σου
Πριν ξεκινήσεις τα γαμήλια πλάνα σου, πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι χρήματα μπορείς να διαθέσεις και αν θα συνεισφέρουν και οι οικογένειές σας σε αυτό. Σιγουρέψου ότι εσύ και ο αρραβωνιαστικός σου έχετε τα ίδια θέλω σχετικά με τον γάμο σας και με τα χρήματα που προτίθεστε να ξοδέψετε.

Φτιάξε μια πρόχειρη λίστα καλεσμένων
Μόλις κλείσεις τα θέματα του budget, άρχισε να σκέφτεσαι ποιους θα ήθελες να έχεις καλεσμένους στον γάμο σου. Εάν αμφιταλαντεύεσαι για το αν πρέπει να καλέσεις κάποιον ή όχι τότε κάνε το εξής έξυπνο κόλπο. Σκέψου αν το συγκεκριμένο άτομο θα το καλούσες για φαγητό στο σπίτι σου. Αν ναι τότε θα μπορούσες να τον καλέσεις και στον γάμο σου. Αν όχι τότε μπορείς να προχωρήσεις στη λίστα σου.

Σκέψου τι γάμο θες
Άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και μαζί με τον αγαπημένο σου σκεφτείτε πως και που θα θέλατε να το ζήσετε. Μπορεί να θέλετε να παντρευτείτε χειμώνα, μπορεί να σας αρέσει ένας καλοκαιρινός γάμος δίπλα στη θάλασσα. Μπορεί να θέλετε να είναι πρωί ή απόγευμα την ώρα που δύει ο ήλιος. Να ξέρετε ότι με μια wedding planner στο πλευρό σας, θα σχεδιάσετε όπως θέλετε την ομορφότερη μέρα της ζωής σας, αποφεύγοντας όλο το άγχος που κάθε διοργάνωση έχει.