Προϊόντα για τις πανάδες που έχουν επιτυχία στο δέρμα !

Προϊόντα για τις πανάδες που έχουν επιτυχία στο δέρμα !

Προϊόντα για τις πανάδες που έχουν επιτυχία στο δέρμα !

Η έκθεση στον ήλιο χωρίς αντηλιακή έχει, μεταξύ άλλων, ως αποτέλεσμα την υπερπαραγωγή μελανίνης που μεταφράζεται σε πανάδες. Οι τελευταίες χωρίζονται σε επιφανειακές και πιο βαθιές (σκέψου πως οι δεύτερες έχουν “ποτίσει” την επιδερμίδα και είναι πιο δύσκολο να τις ξεφορτωθείς).


Προϊόντα για τις πανάδες που έχουν επιτυχία στο δέρμα !

Ένα serum βιταμίνης C και οπωσδήποτε αντηλιακή με τακτικές επαναλήψεις θα βοηθήσει πολύ αλλά αν χρειάζεσαι extra ενισχύσεις έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να δεις αποτέλεσμα!

Pigment Spot Gel, Skouras Med, €42.00. Αυτό το ελαφρύ προϊόν σε μορφή gel περιέχει συστατικά που διώχνουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα και βοηθούν να αποκαλυφθεί από κάτω το ανανεωμένο και χωρίς έντονες διχρωμίες δέρμα. Η ένταση και το μέγεθος των σκούρων κηλίδων μειώνονται ριζικά, ενώ αποτρέπει τη μελλοντική επανεμφάνιση από τις ορμονικές αλλαγές, την έκθεση στον ήλιο και τα “ξεσπάσματα” της ακμής.

Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution, €48.20. Αυτό το best seller serum δρα με δύο τρόπους: α) μειώνει τις υπάρχουσες καφέ κηλίδες και β) εμποδίζει το σχηματισμό νέων και αυτό χάρη στο συνδυασμό ενεργής βιταμίνης C με τα εκχυλίσματα από λευκή σημύδα και παιώνια.

Προϊόντα για τις πανάδες που έχουν επιτυχία στο δέρμα !

Age Bright Spot Fader, Dermalogica, €51.30. Αυτό το προϊόν τοπικής εφαρμογής είναι ιδανικό για όσους έχουν ακμή και έχουν βαρεθεί να βλέπουν τα σπυράκια τους να μεταμορφώνονται σε σκούρες κηλίδες και να δημιουργείται αυτός ο φαύλος κύκλος. Επίσης, η συσκευασία του είναι πολύ πρακτική αφού μπορείς να απλώσεις τοπικά χωρίς να χρησιμοποιήσεις καν τα χέρια σου!

Ole Henriksen Glow2OH Dark Spot Toner, €26.50. Προϊόντα για την αντιμετώπιση των πανάδων μπορείς να βρεις σε διάφορες και διαφορετικές μορφές από λοσιόν μέχρι serum και κρέμες. Μια από τις πιο αγαπημένες μας λοσιόν είναι αυτή εδώ με ΑΗΑ και την χρησιμοποιείς κάθε βράδυ ως πρώτο βήμα μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας σου και πριν το serum και την κρέμα. Διορθώνει τον χρωματικό τόνο, τις διχρωμίες, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες ενώ επαναφέρει και τη λάμψη.

   Προϊόντα για τις πανάδες που έχουν επιτυχία στο δέρμα !

Caudalie Vinoperfect Radiance Serum Complexing Correcting. Πρόκειται για τον νούμερο ένα σε πωλήσεις ορό στα φαρμακεία στην Γαλλία και φέτος επαναλανσάρεται με πιο αποτελεσματική, φυσική και καθαρή σύσταση. Τον αγαπάμε γιατί είναι ιδανικός ακόμη και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες αλλά και γυναίκες που διανύουν περίοδο εγκυμοσύνης ή θηλασμού.

Bioderma Pigmentbio C-Concentrate. H βιταμίνη C είναι συστατικό- κλειδί για τη μείωση των κηλίδων και σε αυτόν τον ορό θα τον βρεις σε γενναίες δόσεις. Πέρα, όμως, από αυτό θα προσφέρει στην επιδερμίδα σου επιπλέον λάμψη αλλά και ενυδάτωση για περισσότερες από οκτώ ώρες. Χρησιμοποίησέ το με αντηλιακή, ένα προϊόν που πρέπει να φοράς έτσι κι αλλιώς!