Ζώδια: Συχνοί εφιάλτες -Τι φοβούνται πραγματικά;

Συχνοί εφιάλτες των ζωδίων; Τι φοβούνται πραγματικά;

Ζώδια: Συχνοί εφιάλτες -Τι φοβούνται πραγματικά;

Δείτε παρακάτω

Κριός

Όταν είναι αγχωμένος, βλέπει στον ύπνο του ότι όλα εξελίσσονται απελπιστικά αργά. Οι άνθρωποι κινούνται σε αργή κίνηση και τα αποτελέσματα των ενεργειών του δεν έρχονται ποτέ. Όταν αντιμετωπίζει προβλήματα ονειρεύεται ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του μετώπου και πολεμάει για τη ζωή του. Πολύ συχνά βλέπει αίμα, ή κόκκινο χρώμα, αλλά και ότι εγκαταλείπεται από τους γνωστούς και τους φίλους του, συνήθως μετά από Ομηρικούς καβγάδες.

Ταύρος

Πολύ συχνά ονειρεύεται ότι χάνει λεφτά, ότι γκρεμίζεται το σπίτι του, ότι του κλέβουν το αυτοκίνητό του. Βλέπει την περιουσία του να χάνεται και είναι ανήμπορος να κάνει κάτι για να την περισώσει. Ακόμα πιο συχνά, ονειρεύεται ότι είναι πεινασμένος. Ότι δεν έχει να φάει και ξυπνά με στομαχόπονο απ’ την πείνα. Όταν περιμένει κάτι με αγωνία, ονειρεύεται ότι βρίσκεται μόνος εγκλωβισμένος κάπου, καλεί σε βοήθεια αλλά αυτή δεν έρχεται από πουθενά.

Δίδυμοι

Ο μεγαλύτερος φόβος του είναι η ησυχία, και αυτό ονειρεύεται  συνήθως. Βλέπει έρημα τοπία, ή ότι βρίσκεται σε ερημωμένα σπίτια, όπου κανένας ήχος δεν ακούγεται. Ο συνηθέστερος εφιάλτης του όμως, είναι αυτός που τον θέλει να τον έχουν εγκαταλείψει όλοι. Να έχει χάσει τους ανθρώπους γύρω του. Να προσπαθεί να μιλήσει και να μην βγαίνει η φωνή, ή να ακούει φωνές και να μην μπορεί να εντοπίσει από πού έρχονται ώστε να ανταποκριθεί.

Καρκίνος

Συχνοί εφιάλτες του είναι να χάνει τους αγαπημένους του. Ονειρεύεται, αρκετά συχνά, ότι πεθαίνουν μέλη της οικογένειάς του. Άλλοτε χάνει τη μάνα του, άλλοτε τη γιαγιά του, ή άλλα αγαπημένα του πρόσωπα, ιδίως με αυτά που είναι περισσότερο δεμένος. Ο πιο συχνός εφιάλτης του όμως, έχει να κάνει με την απώλεια του κομποδέματός του. Πάντα ένα χέρι, μαγικό, έχει τον τρόπο να βρίσκει τα λεφτά του, όπου κι αν τα έχει παραχώσει.

Λέων

Ονειρεύεται πολύ συχνά ότι χάνει την ταυτότητά του. Ότι οι άλλοι τον περνούν για άλλον, ότι πιστεύουν λάθος πράγματα γι αυτόν. Άλλες φορές πάλι βλέπει ότι αυτός κάνει κάτι πολύ ωραίο για τους άλλους και εκείνοι αναγνωρίζουν άλλον για ήρωα. Ο πιο συχνός εφιάλτης του είναι ότι δεν τυγχάνει το θαυμασμό των άλλων. Ονειρεύεται ότι χάνει τη δύναμή του και κυρίως απέναντι στους ανταγωνιστές του.

Παρθένος

Ο πιο συχνός εφιάλτης του είναι η βρωμιά. Ονειρεύεται ότι βρίσκεται σε βρώμικους δρόμους όπου σιχαίνεται να περάσει κι ότι δεν υπάρχει άλλη διέξοδος. Ότι κολυμπάει σε βρώμικα νερά, ή ότι είναι βρώμικος ο ίδιος και δεν μπορεί να καθαρίσει με τίποτα. Ο χειρότερος εφιάλτης του όμως, είναι να αισθάνεται ότι είναι μπερδεμένος. Να μην μπορεί να βρει το δρόμο του μέσα σε ένα συνονθύλευμα σοκακιών, να χάνει τον προσανατολισμό του.

Ζυγός

Ο πιο φοβιστικός εφιάλτης του είναι να περπατά σε ένα τεντωμένο σκοινί μεταξύ δύο απόκρημνων βράχων και από κάτω το χάος. Να είναι πάντα στο τσακ να πέσει ή να μην πέσει. Αυτό που φοβάται όμως περισσότερο είναι να πέσει, και να τσαλακωθεί η όψη του. Ο χειρότερος και συχνότερος εφιάλτης του είναι να είναι άσχημος. Συχνά ονειρεύεται ότι κάνει το διαιτητή και τρώει ξύλο από αμφότερες τις πλευρές. Ή ότι είναι δικαστής και βγάζει μια πολύ άδικη απόφαση. Περισσότερο απ’ όλα όμως, ονειρεύεται το κακό του παρελθόν.

Σκορπιός

Φοβάται πολύ να μην τον προδώσουν και αυτό βλέπει και στα όνειρά του, εκείνα τα σκοτεινά και εφιαλτικά, που ο/η αγαπημένος/η του τον απατά. Ονειρεύεται συνήθως ότι επιβεβαιώνονται οι βαθύτεροι φόβοι του κι ότι  συλλαμβάνει τον άνθρωπό του στα πράσα. Αυτό που φοβάται όμως περισσότερο απ’ όλα, είναι ο θάνατος και αυτό τον ταλαιπωρεί πιο συχνά απ’ όλους του εφιάλτες. Συχνά πυκνά, ονειρεύεται ότι πεθαίνει, ότι βρίσκεται ξαφνικά, στην ανυπαρξία.

Τοξότης

Οι χειρότεροι εφιάλτες του έχουν να κάνουν με τον εγκλωβισμό. Άλλες φορές βλέπει τον εαυτό του να κλείνεται σε ασανσέρ, ή ότι βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο που έχει πέσει και βυθίζεται στη θάλασσα. Ο πιο συχνός εφιάλτης του όμως, είναι να στερείται τρόπους διαφυγής από μία κατάσταση. Πολύ συχνά ονειρεύεται έναν δρόμο που καταλήγει σε αδιέξοδο, χωρίς τρόπους διαφυγής.

Αιγόκερως

Ένας άνθρωπος, ρακένδυτος, πεινασμένος, περιφέρεται στους δρόμους της πόλης, νύχτα, χωρίς προορισμό, χωρίς όνειρα, χωρίς φιλοδοξίες. Πλήρως αποτυχημένος, φτωχός, άστεγος, χωρίς συγγενείς, χωρίς φίλους. Μόνος, απομονωμένος απ’ όλους, με μοναδική περιουσία του τα ρούχα του φορά μα κι αυτά είναι φθαρμένα, παλιά. Αυτός είναι ο χειρότερος και ο πιο συχνός εφιάλτης του γι αυτό και παλεύει να μην γίνει ποτέ, πραγματικότητα.

Υδροχόος

Απεχθάνεται τη στασιμότητα και μια και είναι πάντα μπροστά απ’ την εποχή του, ο χειρότερος εφιάλτης του έχει να κάνει με καταστάσεις που τον κρατούν δέσμιο σε ένα μόνιμα εδραιωμένο παρόν. Άλλες φορές ονειρεύεται ότι παθαίνει ηλεκτροπληξία, ή ότι βρίσκεται σε ένα άγνωστο γι αυτόν,  μέρος, όπου πρέπει να το εξερευνήσει διεξοδικά για να βρει διέξοδο. Οι πιο συνήθεις εφιάλτες όμως, έχουν να κάνουν με ένα ζοφερό, για την ανθρωπότητα, μέλλον.

Ιχθείς

Βρίσκονται διαρκώς, ακόμα και στον ξύπνιο τους, σε έναν ονειρικό κόσμο, γεμάτο ονειρεμένα πλάσματα, σε μια δική τους, προσωπική πραγματικότητα η οποία λειτουργεί ως φίλτρο που διυλίζει τις επιρροές που προέρχονται από την ωμή πραγματικότητα. Οπότε, είναι φυσική συνέπεια, ο χειρότερός τους εφιάλτης είναι να ονειρευτούν ότι ξυπνούν!