Ωροσκόπιο Έρωτα και Σχέσεων 2019

Λέγεται πως ο έρωτας είναι το πιο ισχυρό όπλο στον κόσμο. Μπορεί να κυριεύσει την καρδιά και το μυαλό χωρίς να στάξει ούτε μία σταγόνα αίματος. Πράγματι, ο έρωτας είναι η δύναμη, που κρατάει και κολλάει τις σχέσεις. Όπως ο έρωτας είναι σημαντικός, έτσι και η σχέση μας με το σύντροφο της ζωής μας είναι πολύ σημαντική. Τώρα, αφού πλησιάζει η νέα χρονιά του 2019, έχουμε έρθει με σοφές προβλέψεις των ζωδίων για την ερωτική σου ζωή την επερχόμενη χρονιά.

 

Διάβασε το ερωτικό σου ωροσκόπιο 2019 και μάθε το μέλλον της σχέσης σου:

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για τον Κριό
κριος – ζώδια κριός – προβλέψεις κριός
Οι σχέσεις και ο έρωτας θα ανθίζουν για το ωροσκόπιο του Κριού τη χρονιά 2019. Θα αναπτύξεις μια συμπάθεια και θα έρθεις πιο κοντά με κάποιον του αντίθετου φύλου, σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 του Κριού. Αυτή η χρονιά πρόκειται να φέρει μια σημαντική αλλαγή στην ερωτική σου ζωή.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για τον Ταύρο

ταύρος – ζώδια – προβλέψεις

Ο Ταύρος θα έχει μια παθιασμένη και συναρπαστική σχέση τη χρονιά του 2019. Αλλά κάποιοι από εσάς μπορεί να ενδώσετε σε προκλητικούς μπελάδες – σας προειδοποιούμε να μείνετε μακριά από τέτοια θέματα, καθώς το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 για τον Ταύρο λέει πως προκαλείς πάρα πολλούς για εσένα. Μην γίνει παρορμητικός, αφού αυτή είναι η τάση για τους περισσότερους Ταύρους.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για τον Δίδυμο
δίδυμοι – ζώδια – προβλέψεις 2019

Αυτή η χρονιά θα είναι μέτρια για τους Διδύμους όσον αφορά στον έρωτα και τις σχέσεις, σύμφωνα με το ερωτικό σου ωροσκόπιο 2019 για το Δίδυμο. Η αλληλεπίδρασή σου και ο δεσμός σου με τον ερωτικό σου σύντροφο θα καθορίσει το σχέδιο δράσης της σχέσης σου για το μέλλον. Υπάρχει μια πιθανότητα να μπει ένα καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σου στη μέση της χρονιάς και επίσης από το Σεπτέμβρη μέχρι τον Νοέμβρη.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για τον Καρκίνο
καρκίνος – ζώδια – προβλέψεις 2019

Ολόκληρο το 2019 θα αποδειχθεί μια αρκετά αξιοσημείωτη χρονιά για τα ερωτικά σου και τα θέματα σχέσεων σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 για τον Καρκίνο. Εφόσον είσαι από τη φύση σου ένα συναισθηματικό άτομο, αυτή η χρονιά θα σου φέρει μια αλλαγή στη συναισθηματική σου συμπεριφορά – θα γίνεις πολύ θετικός απέναντι σε θέματα, που αφορούν στον σύντροφό σου και θα έχεις την τάση να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 για τον Καρκίνο.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για το Λέοντα
λέων – ζώδια – προβλέψεις 2019

Η ερωτική σου σχέση σίγουρα θα ανθίσει κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς, καθώς πρόκειται να είναι όλα ρόδινα για εσένα φέτος σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιό σου 2019 για τους Λέοντες. Η επιθυμία να αποκτήσεις αμοιβαία ικανοποίηση στην ερωτική σου σχέση θα εκπληρωθεί. Η σχέση σου θα γίνει περισσότερο οικεία, πνευματικά και φυσικά. Ο έρωτάς σου, η τρυφερότητα και η εμπιστοσύνη θα γίνουν επίσης πιο έντονα.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για τον Παρθένο
παρθένος – ζώδια – προβλέψεις 2019

Γενικά, προτιμάς να δίνεις περισσότερα και να λαμβάνεις λιγότερα σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 για τους Παρθένους. Είσαι πολύ αφοσιωμένος, τρυφερός και στοργικός όταν βρίσκεσαι σε μια σχέση. Ζεις περισσότερο για τους άλλους και λιγότερο για τον εαυτό σου. Το 2019, την περίοδο από τον Ιανουάριο ως τον Απρίλιο και μετά τη δεύτερη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, θα είσαι θετικός απέναντι στον έρωτα και τις σχέσεις στη ζωή σου, όπως προβλέπεται στο ερωτικό ωροσκόπιο 2019 για τους Παρθένους.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για το Ζυγό
ζυγός – ζώδια – προβλέψεις 2019

Η χρονιά του 2019 θα είναι πολύ ευχάριστη για θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και τις σχέσεις. Αυτή η περίοδος θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους ερωτευμένους να ομολογήσουν τον έρωτά τους, σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 για τους Ζυγούς. Η ερωτική σου σχέση θα γίνει επίσης περισσότερο οικεία και ζεστή. Οι παλιές σχέσεις θα αναθερμανθούν και ένας χωρισμός στη σχέση σου θα επιλυθεί.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για το Σκορπιό
σκορπιός – ζώδια – προβλέψεις

Η χρονιά του 2019 θα είναι πολύ ευχάριστη για θέματα που σχετίζονται με τον έρωτα και τις σχέσεις. Αυτή η περίοδος θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για τους ερωτευμένους, που θέλουν να ομολογήσουν τον έρωτά τους, σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 για τους Σκορπιούς. Η ερωτική σου σχέση θα γίνει επίσης περισσότερο οικεία. Οι παλιές σχέσεις θα αναθερμανθούν και ένας χωρισμός στη σχέση σου θα επιλυθεί.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για τον Τοξότη
τοξότης – ζώδια – προβλέψεις 2019

Η αρχή της χρονιάς θα είναι ευνοϊκή για τους Τοξότες ώστε να ξεκινήσουν μια νέα σχέση ή να βελτιώσουν την παρούσα ερωτική ζωή. Σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 του Τοξότη, η περίοδος από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ελπιδοφόρα. Ένας νέος χαρακτήρας θα προστεθεί στη ζωή σου.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για τον Αιγόκερω
αιγόκερως – ζώδια – προβλέψεις 2019

Η χρονιά του 2019 θα δώσει μια νέα αρχή στην ερωτική σου σχέση. Είναι πιθανόν να ερωτευτείς. Και αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να νιώσεις πως θες να δώσεις μια νέα ώθηση στη σχέση σου. Αυτό προβλέπεται για το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 για τον Αιγόκερω. Μπορεί να σχεδιάσεις ένα ταξίδι με το σύντροφό σου, το οποίο θα αναθερμάνει το πάθος και το ρομαντισμό.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για τον Υδροχόο
υδροχόος- ζώδια – προβλέψεις 2019

Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για εσένα να περιλουστείς από έρωτα, σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 για τον Υδροχόο. Τα συναισθήματα και η εμπιστοσύνη θα συνεχίσουν να αυξάνονται στον έρωτα τόσο πνευματικά όσο και σωματικά. Και θα έχεις μια θετική προσέγγιση σε όλη τη διάρκεια. Οι πλανήτες δείχνουν μια πιθανότητα και για τους δυο να ταξιδέψετε από τις 20/02 μέχρι τις 20/05.

Ωροσκόπιο Έρωτα & Σχέσεων 2019 για τον Ιχθύ
ιχθύς- ζώδια – προβλέψεις 2019

Η αρχή της χρονιάς του 2019 είναι καλή για τον έρωτα και τη σχέση σου, σύμφωνα με το ερωτικό ωροσκόπιο 2019 για τον Ιχθύ. Αυτή η περίοδος μπορεί να φέρει κάποιες δυσκολίες στη σχέση σου μετά το Μάρτη – 2019. Σε αυτή τη φάση θα έχεις επιπλοκές στον έρωτα και ξαφνικά θέματα θα εμφανίζονται στην υπάρχουσα σχέση σου. Αυτή η περίοδος δεν είναι ευνοϊκή για τους αδέσμευτους να ξεκινήσουν μια καινούργια σχέση, σύμφωνα με το ερωτικό σου ωροσκόπιο του 2019.