Πραγματικά απαραίτητη για τα σπίτια με παιδιά, η βιβλιοθήκη !

Οι βιβλιοθήκες δίνουν ψυχή στο δωμάτιο και χρησιμεύουν πολύ, ως διακοσμητικοί, αλλά και αποθηκευτικοί χώροι. Καθώς οι πρώτες αναγνώσεις είναι αρκετές (από ένα παραμύθι ως τα σχολικά βιβλία), στο παιδικό δωμάτιο, εγκαθιστούμε μια όμορφη παιδική βιβλιοθήκη που θα φιλοξενεί τα βιβλία τους και, γιατί όχι, να τους ενθαρρύνει να ανοίξουν περισσότερα!

Παιδικές βιβλιοθήκες: απλές και υπέροχες!

Μικρά ράφια απλού σχεδιασμού, επιβλητικά επίπλα ή ξύλινα κιβώτια,όπως κι αν την επιλέξετε η παιδική βιβλιοθήκη αλλάζει εμφάνιση, ανάλογα με τις επιθυμίες και το χώρο σας!

 

Παιδικές βιβλιοθήκες: απλές και υπέροχες!

 

Παιδικές βιβλιοθήκες: απλές και υπέροχες!

Και πιο minimal επιλογές που θα σας φτάσουν ως την εφηβεία!  Άσε που κρύβουμε κι εμείς τα αγαπημένα μας εκεί!

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας και με τη βοήθεια των έμπειρων επιπλοποιών της εταιρίας Γούτης-Καραπάνος Ο.Ε

Τμήμα σχεδιασμού
Το δημιουργικό μας τμήμα , και τμήμα σχεδιασμού των προϊόντων, πιάνει μολύβι με τον πρώτο καφέ της ημέρας και έχει ένα στόχο να παράγει σχέδια που θα ανανεώνουν όλους του χώρους με την ιδιαιτερότητα , το στύλ τους , την ζωντάνια και τα χρώματά τους.
Τμήμα κατασκευής
Το τμήμα κατασκευής των προϊόντων μας, λόγω της ιδιαιτερότητας της χειροποίητης κατασκευής μας έχει τους καλύτερους τεχνίτες που μπορούν να αποδόσουν κάθε δυνατή παράμετρο σε οποιαδήποτε απαίτηση του πελάτη και του σχεδίου του προϊόντος.
Τμήμα εξυπηρέτησης
Στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών . βρίσκονται έμπειρα στελέχη που μπορούν να σας εξυπηρετήσουν σε οποιαδήποτε απορία ή ερώτησή σας. Η εξυπηρέτηση πελατών μας με την άριστη τεχνογνωσία της μπορεί να δίνει τις έξυπνες και μοντέρνες λύσεις που ταιριάζουν στο χώρο σας.

Ωράριο Λειτουργίας
Δευτέρα- Παρασκευή
09.30 – 20.30

Σάββατο
09.30 – 15.00

Διεύθυνση:Λεωφ. Κηφισού 32
Αιγάλεω, Αττική, TK 12241
Τ: (+30) 210 5574324
F: (+30) 216 7002389
email: gkfurnituregr@gmail.com