Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018

 

Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018. Στις 22 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στις 17:50 GTM στο Ζώδιο του Καρκίνου. Η Πανσέληνος σε αυτό το ζώδιο δημιουργεί έντονο συναίσθημα και ρομαντισμό. Θα υπάρχει μια τάση να αναζητάτε το καθαρό συναίσθημα σε έναν άνθρωπο, δηλαδή την αγάπη και όχι την σεξουαλικότητα. Μόνο που αυτή την φάση ο Κρόνος στον Αιγόκερω κάνει τα πάντα να λειτουργούν αντίθετα.

Ιδιαίτερα Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι και Κριοί, θα δημιουργείτε γνωριμίες, που μόνο μονόπλευρα θα δημιουργείται συναισθηματική επαφή. Συνήθως θα έχουν και πλατωνική κατάληξη. Η Πανσέληνος σε αυτή τη φάση ευνοεί οικογενειακές επαφές και ζητήματα που αφορούν την επίλυση ζητημάτων των μελών τους. Ευνοούνται θαλάσσια ταξίδια και μετακινήσεις σε νησιωτικά συμπλέγματα. Το κυρίαρχο στοιχείο της Πανσέληνου αυτής, είναι οι ευαισθησία και η μητρότητα.

Ζώδιο Κριός
1
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Κριός
Συναισθηματικά θα είστε φορτωμένοι και θα αναζητάτε διέξοδο αισθηματική αυτή τη φορά σε αντίθεση με το συνηθισμένο. Οι ευαισθησίες θα πάρουν την θέση της παρορμητικότητας και θα λειτουργείτε ως ρομαντικός πρίγκιπας. Η υποχωρητικότητα σας σε θέματα αισθηματικά κυρίως θα εντυπωσιάσει τον σύντροφο σας ή τα φλερτ σας. Επίσης θέματα που αφορούν την οικία σας και την οικογένεια σας, θα σας απασχολήσουν αυτό το διάστημα.
Ζώδιο Ταύρος
2
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ταύρος
Η Πανσέληνος τις 22/12/,θα σας επηρεάσει πολύ θετικά στα αισθηματικά. Ίσως μέσα από το κοντινό σας περιβάλλον να εξελιχθεί μια γνωριμία και σταδιακά να ολοκληρωθεί σε ερωτική. Ο ρομαντισμός θα βρίσκεται στο ζενίθ αυτό το διάστημα, όπου θα επικρατεί το φλερτ. Όσον αφορά καθημερινά ζητήματα, όπως γραφειοκρατικά θέματα είναι καλό να επιλυθούν τώρα. Υπάρχει περίπτωση μέσω παρέμβασης τρίτου να επιλυθεί ζήτημα που σας ταλαιπωρεί καιρό.
Ζώδιο Δίδυμος
3
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Δίδυμος
Η Πανσέληνος από τον Καρκίνο, ίσως σας δημιουργήσει κάποια έντονα συναισθήματα. Συναισθήματα σε σημείο που να πιστεύετε κάτι, το οποίο όμως να μην ισχύει. Ίσως προσκολληθείτε σε κάποιο πρόσωπο μέσω της φαντασίας σας και στο τέλος να μην υπάρξει ανταπόκριση. Γενικώς αν βρίσκεστε σε σχέση θα σας δημιουργηθεί θέμα κτητικότητας. Προσοχή στην συμπεριφορά σας προς τον σύντροφο σας. Τα οικονομικά σας ίσως επηρεαστούν αρνητικά λόγω κάποιων εκτάκτων αγορών. Προσπαθήστε να ελέγξετε την τσέπη σας.
Ζώδιο Καρκίνος
4
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Καρκίνος
Η Πανσέληνος στο ζώδιο σας, θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Θα πρέπει να δείξετε ψυχραιμία διότι η ευσυγκινησία σας μπορεί να επηρεάσει τον σύντροφο σας και γενικώς το γύρω περιβάλλον. Πρέπει να μάθετε να διαχειρίζεστε το συναίσθημα σας και να μην το καταπίνετε. Μην ανησυχείτε ό τι θα είστε ο κακός αν εξωτερικεύετε τα συναισθήματα σας. Ο σύντροφος σας θα είναι μαζί σας γι’αυτό που είστε. Για τους μοναχικούς Καρκίνους υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μια καινούργια γνωριμία. Τολμήστε πάντως νέες αλλαγές και τάσεις.
Ζώδιο Λέων
5
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Λέων
Η Πανσέληνος από τον Καρκίνο, θα σας δημιουργήσει μάλλον μια ψυχική κατάπτωση. Μην αφήνετε ή προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από συναισθήματα αρνητικά και μίζερα. Θα υπάρχει μια τάση να ασχολείστε με το παρελθόν, που θα σας δυσκολεύει στην αναζήτηση νέου ερωτικού συντρόφου. Οι αναμνήσεις σας προκαλούν φόβο και υπό αυτή την φοβία, η απογοήτευση είναι εμφανέστατη. Μην σας παίρνει από κάτω, προχωρήστε δυναμικά και θα επανέλθετε.
Ζώδιο Παρθένος
6
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Παρθένος
Η Πανσέληνος από τον 11 οίκο σας, θα σας φέρει σε επαφή με τους φίλους σας. Θα δεχτείτε την βοήθεια φίλων και γνωστών. Θέματα προσωπικά θα βρουν την λύση τους και θα δεχτείτε προτάσεις για την επαγγελματική σας αποκατάσταση η άνοδο. Είναι μια φάση όπου δεν θα μένετε για πολύ μόνοι σας και η ανεύρεση ερωτικού συντρόφου θα είναι σχεδόν αυτόματη. Προσοχή όμως μην αναζητάτε τον απόλυτο έρωτα διότι αυτή η γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί εύκολα σε φιλική.
Ζώδιο Ζυγός
7
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ζυγός
Η Πανσέληνος από τον Καρκίνο, θα σας δημιουργήσει προοπτικές όσον αφορά τα αισθηματικά σας. Υπάρχει περίπτωση να προχωρήσετε σε μια ερωτική σχέση και να έχει όλες τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε κάτι μακροχρόνιο. Επίσης μεγάλη είναι η πιθανότητα, η γνωριμία να εξελιχθεί στον επαγγελματικό σας χώρο και να μην επισημοποιηθεί άμεσα. Όσον αφορά τα επαγγελματικά σας,σας ανοίγονται νέες πόρτες με πιθανότητα προαγωγής και αύξηση μισθού.
Ζώδιο Σκορπιός
8
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Σκορπιός
Με την Πανσέληνο στον 9 οίκο σας, υπάρχει πιθανότητα μέσω κάποιου ταξιδιού ή σεμιναρίου να έρθετε κοντά με ένα ενδιαφέρον πρόσωπο. Η προσωπικότητα του θα σας ελκύσει αρκετά. Θα προσπαθήσετε να εξελίξετε την επαφή, ώστε μελλοντικά να συναντηθείτε πάλι και να έρθετε πιο κοντά. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί θα ανοιχτούν στους συντρόφους τους. Θα τους αναφέρουν τα δυσάρεστα ή τα ευχάριστα συναισθήματα τους και θα δείξουν κατανόηση. Είναι μια καλή φάση για διάλογο και συζήτηση.
Ζώδιο Τοξότης
9
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Τοξότης
Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο η σεξουαλικές σας ορμές όπως επίσης τα παρορμητικά συναισθήματα θα κυριαρχούν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί το που εκτονώνεστε και το που εκφράζεστε. Διότι δεν είναι αυτό που πάντα φαίνεται. Καλώς όταν υπάρχει εκτόνωση με τον σύντροφο. Όταν πρόκειται για πρόσωπο που δεν γνωρίζετε μπορεί να την πατήσετε άσχημα και να εξαπατηθείτε. Όσον αφορά τα οικονομικά σας, ευνοούνται οι οικονομικές συναλλαγές και οι κληρονομικές διευθετήσεις με τρίτους.
Ζώδιο Αιγόκερος
10
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Αιγόκερως
Η Πανσέληνος τις 22 Δεκεμβρίου στον Καρκίνο, θα σας φορτίσει συναισθηματικά. Θα αναζητήσετε από το άλλο σας μισό κατανόηση και αγάπη και θα έχετε αυτή την απαίτηση ως δεδομένο. Εξαιτίας του Κρόνου έχετε ανοιχτεί αρκετά αυτό τον καιρό και έχει η εξαντληθεί ή υπομονή σας. Αν είστε μοναχικός Αιγόκερως θα δυσκολευτείτε λίγο στην αναζήτηση συντρόφου διότι θα είστε επηρεασμένος από το παρελθόν. Δεν εμπιστεύεστε εύκολα αυτή την περίοδο, διότι έχει εξαντληθεί η υπομονή σας.
Ζώδιο Υδροχόος
11
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Υδροχόος
Η Πανσέληνος από τον 6 οίκο σας, θα σας προκαλέσει έντονους συναισθηματισμούς και πάθη. Η ανάγκη σας για κρυφές περιπέτειες χωρίς διάρκεια θα είναι αισθητή. Πάντως κυρίαρχο στοιχείο θα είναι τα έντονα συναισθήματα που θα σας κυριεύουν και θα βρεθείτε αντιμέτωποι. Διάρκεια στις νέες ερωτικές σας επαφές δεν διαφαίνεται. Όσον αφορά τα εργασιακά ίσως επιφορτιστείτε με επιπλέον δουλειά και αυτό θα περιορίσει τον ελεύθερο σας χρόνο.
Ζώδιο Ιχθύς
12
Πανσέληνος Δεκεμβρίου 2018 | Ζώδιο Ιχθύες
Η Πανσέληνος τις 22 Δεκεμβρίου στον Καρκίνο, θα σας γεμίσει τις μπαταρίες και θα σας κάνει ιδιαιτέρως ερωτικούς. Αυτό που θα εκπέμπετε θα σας κάνει ιδιαιτέρως ελκυστικούς ερωτικά και θα αυξάνετε η πιθανότητα δημιουργίας ερωτικής σχέσης. Η επιτυχία θα είναι δεδομένη. Επιπλέον η επιλογή θα είναι δικό σας θέμα. Εσείς θα αποφασίζετε ποιός θα μένει και ποιός θα φεύγει. Αν είστε σε σχέση θα προχωρήσετε σε ανανέωση της με κάποιο ταξίδι.