Αυτό μπορεί να συμβεί αν τυλίξετε μια φέτα ψωμί γύρω από το πόδι σας! θα το δοκιμάσετε!

Μια φέτα ψωμί γύρω από το πόδι σας; Μην το απορρίψετε πριν το δοκιμάσετε!

Το καλοκαίρι είναι εδώ με όλη του την δόξα, και όλοι πάμε έξω για να απολαύσουμε τον υπέροχο καιρό είτε για μια ωραία βόλτα είτε για να χαλαρώσουμε στο πάρκο ή στην παραλία. Μας αρέσει να βγάλουμε τα καλοκαιρινά μας ρούχα και να φορέσουμε σανδάλια και σαγιονάρες. Είναι όμως τα πόδια μας έτοιμα για το καλοκαίρι;

Henry Winkler on Twitter: "Well !!! It has happened . I have ...Είναι τα πόδια σας έτοιμα για το καλοκαίρι;

Πόδια

Όταν έξω κάνει ζέστη, είναι ωραίο να μπορούμε να φορέσουμε ελαφριά, αέρινα ρούχα όπως ένα καλοκαιρινό φόρεμα ή σορτσάκι και μπλουζάκι. Στα πόδια μας αρέσει επίσης να απολαμβάνουν τον ήλιο αλλά αν δεν είστε έτοιμοι να εμφανίσετε τα πόδια στον κόσμο, το να βάλετε ένα ζευγάρι σανδάλια μπορεί να είναι κάτι δύσκολο. Επειδή τα πόδια μας είναι κλεισμένα στις υγρές κάλτσες και παπούτσια όλο τον χειμώνα, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η εμφάνιση τους να μην είναι ιδανική αυτούς τους κρύους μήνες. Οι κάλοι φαίνονται άσχημοι και οι τύλοι φαίνονται άσχημοι και πονάνε κιόλας!

Ευτυχώς, μια απλή φέτα ψωμί μπορεί να μας δώσει την λύση σε αυτό το πρόβλημα. 

Λύση

Οι κάλοι και οι τύλοι δεν φαίνονται ωραίοι ιδιαίτερα αν φοράτε ένα ωραίο ζευγάρι σανδάλια. Μπορεί να είναι μια πραγματική απογοήτευση όταν αντιμετωπίζετε κάτι τέτοιο. Ευτυχώς, υπάρχει μια εύκολη λύση για αυτό το πρόβλημα και το πιο πιθανό είναι να έχετε ήδη τα συστατικά που θα χρειαστείτε:

  • Ψωμί

  • Ξύδι από μηλίτη

  • Μεμβράνη

Πώς να το κάνετε

Μουλιάστε μια φέτα ψωμί στο ξύδι από μηλίτη. Βάλτε το μουλιασμένο ψωμί στην περιοχή με το πρόβλημα, στην φτέρνα σας για παράδειγμα, αν εκεί είναι ο κάλος. Στην συνέχεια τυλίξτε την φέτα στο πόδι σας σφιχτά χρησιμοποιώντας την μεμβράνη. Αφήστε το έτσι όλη την νύχτα και αφαιρέστε τα το επόμενο πρωί. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας. Οι κάλοι θα έχουν μαλακώσει τόσο πολύ που θα μπορείτε να τους τρίψετε με μια στεγνή πετσέτα! Απλά ξεπλύνετε με νερό και τα πόδια σας θα είναι έτοιμα να βγουν στον ήλιο!

Δήλωση αποποίησης ευθύνης: Δεν υπάρχει εγγύηση για συγκεκριμένα αποτελέσματα και τα αποτελέσματα σε κάθε άτομο ενδέχεται να διαφέρουν.