Ποιά Αγάπη;

Ποιά Αγάπη;
igynaika/Blog
Αυτό που συχνά θεωρούμε αγάπη, δεν είναι τελικά, αυτό που λέμε, αλλά αυτό που κάνουμε.
Ο κόσμος λειτουργεί οικονομικά, τεχνολογικά, φιλοσοφικά και κοινωνικά στη βάση ενός δυναμικού συστήματος όπου τα πράγματα είναι συμφωνίες, συνθήκες, κοινωνικές συμβάσεις, συμφέροντα. Είναι τόσο κυρίαρχα, και που ελέγχουν τις συμπεριφορές, τα συναισθήματα, τις πολιτικές, τις επιθυμίες και τη σκέψη κάθε ατόμου λόγω αυτού, η ανθρωπότητα έχει γίνει αυτόματα μέρος αυτού του δυναμικού συστήματος.21 Tips to Release Self-Neglect and Love Yourself in Action
Όπου η αγάπη, τα συναισθήματα, οι υποσχέσεις, η συμπεριφορά και η φύση σας γίνονται επίσης τόσο δυναμικά και άνευ όρων. Λοιπόν, πρέπει να προετοιμαστούμε σύμφωνα με αυτές τις συνθήκες και τις πραγματικότητες. Είναι μερικές αξίες που δεν μπορούμε να βρούμε εύκολα στην κοινωνία. Επειδή η κοινωνία ή οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής έδωσαν πολύ λανθασμένη εικόνα της αγάπης, της εμπιστοσύνης και του ελέους στο μυαλό μας που καταστρέφει τη φύση, το νου και την πρόοδο της νεολαίας.
Αν μελετήσουμε τη φύση του ανθρώπου, αντανακλά ότι ο άνθρωπος θέλει να παρακολουθεί τη δυστυχία και τον πόνο στον φανταστικό κόσμο. Γι ‘αυτό, ένας συγγραφέας, ένας παραγωγός ταινιών, ένας ποιητής και τα μέσα ενημέρωσης χρησιμοποιούν το μυαλό των ανθρώπων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά τους και παίρνουν οφέλη από τη φύση του ανθρώπου και δείχνουν την υπό όρους αγάπη με τη δυστυχία και τον πόνο για να κάνουν το γράψιμό εντυπωσιακό.
Can't Fall In Love? 10 Psychological Issues That Could Be Stopping ...Η υπό όρους αγάπη δίνει την ιδέα: αν ερωτευτείτε κάποιον, ερωτευτήκατε με όλα όσα έχετε και με όλες τις άνευ όρων θυσίες σας. Έπειτα με οποιοδήποτε κόστος πρέπει να έχετε αυτό το άτομο και χωρίς αυτόν νιώθετε ότι δεν είστε τίποτα αλλά ένας άνθρωπος που υποφέρει ανάμεσα σε 3,5 δισεκατομμύρια.
Ο στόχος της ζωής σας είναι αυτό το άτομο. Η σκέψη σας εξαρτάται από αυτό το άτομο. Δημιουργείται εσφαλμένη αντίληψη για το ρόλο του Ήρωα. Η πλειονότητα των ανθρώπων παίρνει ένα λάθος μάθημα ότι η δαπάνη ολόκληρης της ζωής για να έχεις ένα άτομο ή να αποκτήσεις περιουσία είναι σκοπός της ζωής μας. Όποιος χρησιμοποιεί όλα αυτά και τα υπηρετεί ονομάζεται ήρωας.The Pain Of Being In Love With Someone You Can Never Be With
Ενώ ο Ήρωας είναι αυτός που συνεισφέρει νέες ιδέες, νέες τεχνικές και υποστήριξη για την ανάπτυξη του έθνους. Όπως σε πολλές ταινίες, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστορίες, αυτή η φανατική ιδέα παραδίδεται στη νεολαία και καλύπτει το μυαλό της νεολαίας κάνοντας τη διανοητική τους ταυτότητα περιορισμένη.
Εξαρτώνται τόσο από τους άλλους όσο και από αυτήν την ιδέα. Και για αυτόν τον λόγο, η νεολαία παγιδεύεται στο λάθος να ξέρει τόσο στενό ορισμό της αγάπης και της ποίησης. Όταν αποτυγχάνουν να έχουν ένα άτομο, η αποτυχία τους μετατρέπεται σε επιθετικότητα, αγωνία, απάθεια και μερικές φορές σε λάθος στην αυτοπεποίθηση.The Utter Heartbreak Of Loving Someone You Can Never Be With ...
Γίνονται τόσο ταραγμένοι. Η φιλοσοφία της αγάπης δεν είναι τόσο στενή. Η αντίθεση της αγάπης δεν είναι μίσος: είναι αδιαφορία. Η αγάπη είναι τυφλή, αλλά δεν σημαίνει ότι είναι παράλογη. Με την πάροδο του χρόνου, η αγάπη για ένα συγκεκριμένο άτομο εξασθενεί. Όπως λέει και το ρητό: Η αγάπη είναι η μητέρα των βιβλίων. Είναι κάτι περισσότερο από τη γνώση. Δεν μπορεί να είναι προς μία κατεύθυνση.
Έχει διαφορετικές πτυχές. Η αγάπη είναι η απάντηση σε κάθε ερώτηση. Δεν είναι το φαινόμενο της σύγχυσης, της πολυπλοκότητας και της αμηχανίας, αλλά αυτό που αποκαλούμε αγάπη, είναι το συναίσθημα χαλάρωσης στο ένα άκρο, και η ανιδιοτέλεια στο άλλο. Είναι μια τεράστια έννοια και έτσι είναι δυναμική. Αν οι άνθρωποι δεν το καταλαβαίνουν αυτό: θα εμπλέκονταν στον φόβο της απιστίας, επειδή δεν θέλουν να δουν την αγάπη ως άνευ όρων.8 Tips So You Don't Lose Yourself In Your Next Relationship - Tiny ...
Αλλά στην πραγματικότητα το δυναμικό σύστημα του κόσμου αυτού, παίρνει και αλλοιώνει τα συναισθήματα, τις συμπεριφορές, τις αξίες και την αγάπη μας. Λόγω αυτού, η αγάπη δεν υπάρχει σε αυτό το σχήμα του κόσμου με αξίες. Έτσι η πλειοψηφία των νέων παγιδεύεται στη σκέψη της απιστίας και επίσης γίνονται θύματα μοναξιάς.
Λόγω αυτού, η νεολαία αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, όπως σπαταλά πολύ χρόνο και επίσης δεν μπορεί να επικεντρωθεί στους κύριους στόχους της ζωής που είναι πολύ σημαντικό. Γίνονται θύματα έντασης και χρησιμοποιούν ναρκωτικά για κάποιο είδος χαλάρωσης, αφού δεν έχουν αληθινή αγάπη και σχέσεις.
How to Accept Love: 13 Steps (with Pictures) - wikiHowΔεν μπορούμε να επιτύχουν τη φώτιση. Αυτό προκαλεί περαιτέρω προβλήματα στην κοινωνική τους ζωή. Εάν δεν θα βρουν από μικροί από παλιές παραδοσιακές ιστορίες, μαθήματα αγάπης και συναισθημάτων, τότε οι ενήλικες διδάσκουν τους νέους πώς πρέπει να ζουν σε αυτόν τον κόσμο. Εφαρμόζουν μάλλον παλαιά πρότυπα στα παιδιά τους.
Οι νεότεροι και οι ενήλικες έχουν συχνά διαφορετικές απόψεις: σχετικά με τα πάντα, οπότε αν οι νεότεροι δεν καταλαβαίνουν τις συνθήκες αυτής της σύγχρονης εποχής και το θέμα της αγάπης, των συναισθημάτων, των συμπεριφορών και των επιθυμιών, τότε σύμφωνα με τη σύγχρονη έννοια της φύσης της κοινωνίας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τόσες πολλές συγκρούσεις και μια μέρα η σχέση μεταξύ ενηλίκων και νέων θα καταρρεύσει τελικά. 
Sweet Love Sayings You MUST Share With Your BAE - QuotabularyΔεν μπορούμε να εμπιστευόμαστε κανέναν τυφλά και δεν χρειάζεται να εξαρτηθούμε από άλλους ή γενικώς κανέναν, ενώ πρέπει να αντιμετωπίσουμε κάθε είδους αλλαγή στη ζωή. Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν είναι δυνατόν να ζήσουν, εάν δεν θα πάρουν ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο υποθέτουν ότι είναι «το νόημα της ζωής τους».
Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι, τόσες πόρτες για αιώνια ευτυχία, νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, νέες σκέψεις στον κόσμο που σε περιμένουν.The love you never received - Doobert.com
Απλώς μετακινηθείτε από όσα στερεότυπα σας δίνουν και νιώστε τη φύση: θα ανοίξει τις πύλες για εσάς και την αγάπη σας και θα αλλάξει τον τρόπο των προσδοκιών σύμφωνα με τις παραλλαγές του Περιβάλλοντος σας. Αυτό κάνει το σύστημα της Αγάπης τόσο δυναμικό.
Πρέπει να σπάσουμε την αλυσίδα, στην οποία, οι παλιές παραδόσεις, οι λανθασμένες έννοιες και οι σύγχροινοι άνθρωποι μας έδεσαν. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε με κάποιον αναγκαστικά..
Δεν χρειάζεται να είστε αιχμάλωτος σε μια μικρή λίμνη αγάπης, ενώ ο υπέροχος ωκεανός σας περιμένει.