Πώς κάνεις μακιγιάζ αν φοράς μάσκα προσώπου -top expert tips

Πώς κάνεις μακιγιάζ αν φοράς μάσκα προσώπου - top expert tips

Πώς κάνεις μακιγιάζ αν φοράς μάσκα προσώπου – top expert tips

Επιμέλεια Εύη Βισβάρδη

Ο κόσμος προσαρμόζεται έτσι μπορεί να γίνει και με τη ρουτίνα ομορφιάς σας.

Για κάποιους εργαζόμενες που αρχίζουν να εντάσσονται ξανά στην κοινωνία, προσαρμόσαμε και τη ρουτίνα ομορφιάς σας ώστε να ενσωματώσετε κι ένα τεράστιο κομμάτι υφάσματος που καλύπτει το ήμισυ του προσώπου σας και αυτό μπορεί να αποτελέσει μια νέα πρόκληση.

Τρεις επαγγελματίες καλλιτέχνες μακιγιάζ – Glamsquad Artistic Makeup Director Kelli J. Bartlett,  Sephora Collection National Artist Helen Phillips και LORAC Artistry Advisor Kelsey Deenihan – μας λένε τις κορυφαίες συμβουλές !

Influencers turn the COVID-10 outbreak into a BEAUTY challenge ...

Πώς κάνεις μακιγιάζ αν φοράς μάσκα προσώπου – top expert tips

Influencers turn the COVID-10 outbreak into a BEAUTY challenge ...

Πώς κάνεις μακιγιάζ αν φοράς μάσκα προσώπου – top expert tips

1
Ξεκινήστε με μια ενυδατική ενυδατική κρέμα προσώπου
Λόγω της προκαλούμενης τριβής, η χρήση της μάσκας προσώπου σας για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του δέρματος. Για να το αντισταθμίσετε αυτό, χρησιμοποιήστε μια βαρύτερη ενυδατική κρέμα πριν ξεκινήσετε τη ρουτίνα μακιγιάζ σας για να δημιουργήσετε ένα φράγμα και να αποφύγετε τη φθορά.

2
Χρησιμοποιήστε ένα ελαφρύ, ελαφρύ foundation
Το αντηλιακό είναι απαραίτητο, αλλά θα θέλατε να διατηρήσετε το μακιγιάζ του προσώπου σας όσο το δυνατόν πιο ελαφρύ, καθώς μπορεί να λερωθεί η μάσκα προσώπου σας. Η Bartlett προτείνει μια ελαφριά κρέμα BB με ένα SPF που είναι ήδη ενσωματωμένο.

3
Εφαρμόστε primer και πούδρα 
Ένα καλό primer και πούδρα σε σκόνη μπορεί να εμποδίσει το μακιγιάζ σας να μην αλλοιωθεί κάτω από μάσκα προσώπου όλη την ημέρα, λέει η Deenihan.

4
Κάντε τα μάτια σας να λάμπουν χρησιμοποιώντας λαμπερές σκιές ματιών και highlighters
Εάν θέλετε το μακιγιάζ σας να έχει τον πλήρη επιτυχία, το κλειδί είναι να παίζετε με τα μάτια, ειδικά επειδή το στόμα σας είναι καλυμμένο.

Coronavirus: Make-up expert slammed for 'mask' beauty tutorial ...

5
Μην παραμελείτε τα φρύδια σας
Τα ακατάστατα φρύδια μπορούν να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο όταν το μισό πρόσωπό σας είναι καλυμμένο. Αφιερώστε λίγα λεπτά για να καλλωπίσει τα φρύδια σας για να εξασφαλίσει μια πιο σωστή εμφάνιση.

6
Γυρίστε τις βλεφαρίδες σας και απλώστε μερικές στρώσεις μάσκαρα
Το βαρύ eyeliner είναι ένας γρήγορος τρόπος για να μικρύνουν τα μάτια σας. Ο στόχος είναι να “ανοίξετε” τα μάτια σας όταν φοράτε μάσκα προσώπου, οπότε οι καλλιτέχνες μακιγιάζ συμβουλεύουν να παραλείψετε εντελώς την επένδυση eyeliner και να επιλέξετε αντ ‘αυτού μάσκαρα. Πάντα σιγουρευτείτε ότι ξεκινάτε με το γύρισμα των βλεφαρίδων σας.

7
Απλώστε lip balm στα χείλη αντί για κραγιόν
Επιλέξτε βlip balm αντί κραγιόν για να διατηρείτε τα χείλη σας ενυδατωμένα. Σύμφωνα με τη Marnie Nussbaum, MD, δερματολόγο πιστοποιημένη στη Νέα Υόρκη, η τριβή με τη μάσκα προσώπου είναι εξαιρετικά ερεθιστική, με αποτέλεσμα τη συνεχή γλείψιμο των χειλιών, η οποία μπορεί να βλάψει το επιδερμικό φράγμα του δέρματος.