Πώς να φτιάξετε τα φρύδια σας φυσικά – Ξεφύγετε από το «Instagram φρύδι»

Πώς να φτιάξετε τα φρύδια σας φυσικά - Ξεφύγετε από το "Instagram φρύδι"

Πώς να φτιάξετε τα φρύδια σας φυσικά – Ξεφύγετε από το «Instagram φρύδι»

Τo μακιγιάζ στα φρύδια  είναι μια τέχνη και η επίτευξη ενός φυσικού αποτελέσματος απαιτεί κάποια δεξιότητα … και κάποια επαγγελματικά κόλπα (που ποτέ δεν έβλαψαν). Το υπερβολικό μακιγιάζ των φρυδιών θα σας κάνει να μοιάζετε με χαρακτήρα sci-fi. Ή μήπως με αυτά τα εξαιρετικά τεχνητά φρύδια Instagram δεν σας γνωρίζουν; Σε αυτό το σεμινάριο φεύγουμε ακριβώς από αυτό για να φτάσουμε πιο κοντά στο άκρο του φυσικού, του λεπτού και του διακριτικού .

Πώς να φτιάξετε τα φρύδια σας φυσικά – Ξεφύγετε από το «Instagram φρύδι»

Γιατί είναι τόσο σημαντικό το μακιγιάζ των φρυδιών;
Τα φρύδια λέγεται ότι είναι το πλαίσιο του προσώπου και, πάνω απ ‘όλα, της εμφάνισης. Παρά τη σημασία τους, σε πολλές περιπτώσεις είναι ξεχασμένα στο καθημερινό μας μακιγιάζ . Στην πραγματικότητα, όταν φοράμε μακιγιάζ χωρίς να τα προσέχουμε, τα φρύδια τείνουν να εξαφανίζονται. Ωστόσο, το να μάθετε πώς να εφαρμόζετε σωστά το μακιγιάζ και να το κάνετε κάθε μέρα είναι απλό. Και η φροντίδα τους αλλάζει ουσιαστικά την εμφάνισή μας .

Παρόλο που το τέλειο φρύδι έχει τα μυστικά του , το φυσικό μακιγιάζ δεν είναι καθόλου περίπλοκο . Ποια είναι τα τρία βασικά κλειδιά που πρέπει να λάβουμε υπόψη;

Tips para lograr cejas perfectas para una boda | BODA MÍA

Γεμίστε, περιγράψτε και επιτύχετε βάθος και διάσταση .

Η Paula Soroa , πρεσβευτής του καλλιτέχνη μακιγιάζ για τη Shiseido, μας λέει πώς να επιτύχουμε το φυσικό μακιγιάζ των φρυδιών σε πέντε εύκολα βήματα.

Πώς κάνετε ένα φυσικό μακιγιάζ των φρυδιών;
Θα πρέπει να ξεκινήσετε χτενίζοντας τα φρύδια για να δείτε τα κενά που πρέπει να γεμίσουμε.
Μόλις εντοπίσουμε αυτά τα κενά, αντί να σχεδιάζουμε με μια συνεχή γραμμή, είναι καλύτερο να σχεδιάζουμε προς την κατεύθυνση των μαλλιών για να τα κάνουμε πιο φυσικά.

17 Pruebas que las cejas naturales y sin maquillaje volvieron a estar de  moda

Για να ορίσετε το περίγραμμα του φρυδιού , κάντε αυτό το τέχνασμα: σύρετε το φρύδι προς τα κάτω για να παρατηρήσετε, πάλι, τα κενά που απομένουν στο προφίλ του και, ως εκ τούτου, γεμίστε τα με ένα μολύβι με λεπτότερο σημείο . Στη συνέχεια χτενίζεται ξανά προς την κατεύθυνση των μαλλιών.
Για να επιτευχθεί μεγαλύτερο βάθος και διάσταση στο φρύδι, εφαρμόζεται σκιά με απαλές πινελιές , σηκώνοντας τις τρίχες, έτσι ώστε να διεισδύσει καλά.
Για να θολώσετε αυτήν την τελευταία πινελιά και να επιτύχετε το φυσικό αποτέλεσμα που αναζητούμε, επανατοποθετείτε ελαφρά χτενίζοντας τις τρίχες.

Φυσικό μακιγιάζ των φρυδιών: ποια προϊόντα χρειάζονται;
Η Paula Soroa μας διδάσκει πώς να δούμε πολύ φυσικά φρύδια με ένα μόνο προϊόν: το Brown InkTrio of Shiseido, για ένα πλήρες μακιγιάζ χάρη στο καινοτόμο κιτ 3 -1. Είναι μακράς διαρκείας, ανθεκτικό στο νερό και περιλαμβάνει ένα εξαιρετικά λεπτό μολύβι για ακρίβεια, μεταξένια σκόνη για βάθος και μια βούρτσα φρυδιών.

πώς να φτιάξετε τα φυσικά φρύδια inktrio shiseido

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PAULA SOROA (@paulasoroa)