Πως να οργανώσετε απλά και εύκολα το ψυγείο σας video

Πως να οργανώσετε απλά και εύκολα το ψυγείο σας video

Είναι μαγευτικό να κοιτάζουμε καλά οργανωμένο ψυγείο με χρώμα. (Προσπαθήστε να μην χαθείτε στις τέλεια τοποθετημένες πιπεριές !) Αλλά στην πραγματικότητα, ένα οργανωμένο ψυγείο εξοικονομεί επίσης χρόνο και χρήμα. Αν γνωρίζετε ακριβώς τι υπάρχει, τα ψώνια και οι ώρες γευμάτων γίνονται πολύ πιο αποτελεσματικές, με λιγότερα απόβλητα τροφίμων και δυσάρεστες μυρωδιές.

Από την επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ και το μανάβικο, μέχρι όλα όσα μένουν απο το φαγητό και πρέπει να συντηρηθούν, το ψυγείο μπορεί εύκολα να γίνει ο πιο γεμάτος χώρος στο σπίτι. Η Sara Lynn απο το Design Network μοιράζεται απλές συμβουλές, κόλπα και εύκολους τρόπους που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το φαγητό φρέσκο και το ψυγείο οργανωμένο.

Εάν έχετε μικρά παιδιά, “κολλήστε” τα σνακ τους στο επίπεδο των ματιών, ώστε να μπορούν να τα αρπάξουν εύκολα χωρίς να κάνουν ένα χάος. Μπορείτε να κάνετε ένα τάπερ για κάθε παιδί ή να ρίξετε όλα τα σνακ σε ένα σημείο για να διαλέξουν !

12 Tips For Properly Organizing Your Fridge | NatureFresh™ Farms

Best Refrigerator Organizers - Fridge Storage Solutions

Όταν αγοράζετε κάτι καινούργιο – ένα φρέσκο γάλα, για παράδειγμα – φέρτε τα παλαιότερα αντικείμενα προς τα εμπρός, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν πριν από την ημερομηνία λήξης. Παρακολουθήστε τα περισσεύματα: Πετάξτε τα ψάρια μετά από μία έως δύο ημέρες, κρέας μετά από δύο έως τρεις ημέρες και λαχανικά ή οσπρια μετά από πέντε έως επτά ημέρες.