Ιδανικοί Κύκλοι προπόνησης στο σπίτι που μπορείτε να κάνετε σε ένα μικρό χώρο (video) igynaika.gr

Επειδή η άσκηση σε ένα μικρό χώρο μπορεί να είναι περίπλοκη υπόθεση, ακολουθεί μια λίστα με προπονήσεις φιλικές σε χώρους διαμερίσματος που είναι ιδανικές ως συνιστώμενη άσκηση για να κρατηθείς σε φόρμα. Εκτός αυτού, είναι επίσης αρκετά εύκολες !

Πρέπει να είμαστε ποσεκτικοί επειδή υπάρχει ένα νέο φαινόμενο διατήρησης της φυσικής κατάστασης στο YouTube!  Το αποκαλούν Workouts Friendly Apartment και συμπυκνώνει σε τρεις λέξεις μια αναζήτηση στο Google, που ίσως έχει βρεθεί αρκετές φορές στο μυαλό σας: ασκήσεις ρουτίνας για εκτέλεση σε μικρούς χώρους.

Στην εποχή που μετατρέψαμε το σαλόνι μας σε γυμναστήριο, είναι σύνηθες να θέλουμε να βρούμε, όχι μόνο μια πλήρη προπόνηση για ολόκληρο το σώμα, αλλά και μία που μπορεί να εκτελεστεί εύκολα χωρίς να εμποδίζουν τα λίγα τετραγωνικά μέτρα στο σπίτι μας. Εάν προσθέσουμε ότι μερικές φορές ο ρυθμός της ζωής μπορεί να μας οδηγήσει να προπονηθούμε σε ανυποψίαστες ώρες ή απλά ότι ορισμένες προπονήσεις περιλαμβάνουν άλματα που μπορούν να δοκιμάσουν την καλή σχέση μας με τους γείτονές, το άρθρο είναι ακόμα πιο βοηθιτικό.

Ακολουθεί μια επιλογή από τις πιο προπονητικές ρουτίνες στο Youtube.

20 λεπτά HIIT –High-Intensity Interval Training (σε σιωπή)

Η ίδια η Maddie Lymburner, έχει ήδη καθορίσει στην αρχή αυτής της εκπαίδευσης ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς να ενοχλεί τους γείτονες ή / και ακόμη και αν ένα μωρό κοιμάται στο διπλανό δωμάτιο.

Ιδανικοί Κύκλοι προπόνησης στο σπίτι που μπορείτε να κάνετε σε ένα μικρό χώρο (video) igynaika.gr

Πιλάτες με ελαστικές ταινίες

Η Cocó Constans είναι η δημιουργός του ffitcoco, ενός από τα προφίλ Instagram που έχει μεγαλώσει  κατά την καραντίνα, λόγω των ζωντανών μαθημάτων Pilates που έχει δώσει στο (υπέροχο) σαλόνι του σπιτιού της.16 έντονα λεπτά Pilates με ελαστικές ταινίες που μπορούν να γίνουν σε ένα μικρό χώρο..

Cardio (με τη σιωπή των burpees)
Μια παραδοσιακή καρδιο συνεδρία συνήθως περιλαμβάνει πολλά άλματα που μπορούν να δοκιμάσουν την υπομονή των γειτόνων (για να μην αναφέρουμε ορισμένες ασκήσεις με μετατόπιση για τις οποίες είναι απαραίτητο να έχουμε μεγαλύτερο χώρο από το επιθυμητό). Αλλά αυτή η προπόνηση 10 λεπτών από τη Γερμανίδα Pamela Reif είναι η εξαίρεση που αποδεικνύει τον κανόνα. Ειδικά αν λάβουμε υπόψη ότι υπάρχουν σιωπηλοί burpees και montain αναρριχητές ..!

Ιδανικοί Κύκλοι προπόνησης στο σπίτι που μπορείτε να κάνετε σε ένα μικρό χώρο (video) igynaika.gr

Cardio & Core (χωρίς αντίκτυπο)

Οι Justin & Taylor είναι, εκτός από ανδρόγυνο και οι δημιουργοί της μεθόδου LIT Method  εκπαίδευση υψηλής έντασης και χαμηλού αντίκτυπου. Οι προπονήσεις είναι τόσο διασκεδαστικές , τόσο πικάντικες και αποτελεσματικές επίσης !

20 λεπτά γιόγκα
Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα γιόγκα του Xuan Lan, δεν είναι απαραίτητο να έχετε πολύ χώρο. Επιπλέον, είναι ιδανικό για όσους θέλουν να ξεκινήσουν Vinyasa, μια πιο φυσική και δυναμική παραλλαγή της γιόγκα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για όσους λένε ότι βαριούνται με την παραδοσιακή γιόγκα, αλλά δεν έχουν ακόμη αρκετή εμπειρία για να κάνουν ένα προηγμένο Vinyasa.

Ιδανικοί Κύκλοι προπόνησης στο σπίτι που μπορείτε να κάνετε σε ένα μικρό χώρο (video) igynaika.gr

HIIT-High-Intensity Interval Training- ΧΩΡΙΣ θόρυβο

Χωρίς εξοπλισμό, χωρίς θόρυβο, χωρίς επιπτώσεις. Η ίδια η Natacha Océane το υπόσχεται – ένα άλλο φαινόμενο φυσικής κατάστασης στα δίκτυα – στην αρχή αυτού του βίντεο στο οποίο τονίζει επίσης ότι αυτά τα 20 λεπτά προπόνησης HIIT που διαρθρώνονται σε 4 γύρους 5 ασκήσεων μπορούν να πραγματοποιηθούν σε πολύ μικρούς χώρους χωρίς να προκαλέσουν θόρυβο . Μπορείτε να ζητήσετε περισσότερα στην εποχή της προπόνησης στο σπίτι;

Μια γρήγορη προπόνηση GAP
Πόσες φορές έχετε κάνει μια προπόνηση στο σπίτι, στην οποία πρέπει να μετακινήσετε το πόδι σας στο πλάι και να σταματήσετε επειδή δεν έχετε αρκετό χώρο για να σχεδιάσετε σωστά την άσκηση; Αυτό δεν συμβαίνει σε αυτήν την προπόνηση GAP για την κοιλιά και τους γλουτούς του Patry Jordán. Είναι γρήγορη, αποτελεσματική και κατάλληλη για εκτέλεση σχεδόν οπουδήποτε.

Ιδανικοί Κύκλοι προπόνησης στο σπίτι που μπορείτε να κάνετε σε ένα μικρό χώρο (video) igynaika.gr

Με μπάλα
Πολύς λόγος γίνεται για τις προπονήσεις της Kit Rich – λόγω του πόσο αποτελεσματικά και ευχάριστα είναι τα βίντεό του – αλλά αυτή η συγκεκριμένη προπόνηση είναι μία από αυτές που δεν δοκιμάζουν το μέγεθος του σπιτιού σας. Πρόκειται για ένα συνδυασμό ασκήσεων  που καίνε το λίπος και τονώνουν ταυτόχρονα. Και αν δεν έχετε μπάλα, η Kit εγκρίνει τη χρήση ενός διπλωμένου μαξιλαριού.